Jeugd

HNTJong

Supernormaal 5+

Geweest Over de maker(s)
Supernormaal 5+

Een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt.

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt En is het eigenlijk bij jou thuis normaal?

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. In deze wonderlijke wereld kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout ’Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder’.  

Beluister de titelsong op Spotify

Supernormaal – Jelle Hoekstra & Het Nationale Theater

Ga naar Spotify

Credits

Website: www.hnt.nl
Regie: Loek de Bakker
Cast: Roben Mitchell, Billy de Walle, Moos de Walle
Muziek: Moos de Walle

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?

We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.