Cabaret

Nesim El Ahmadi

Taboe!

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Taboe!

Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling.

In zijn eerste cabaretvoorstelling geeft Nesim je meteen een kijkje in zijn privéleven en bespreekt taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? Hoe ging de zoektocht naar zijn geloof? En op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn, hoe zit dat? Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van je vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel. Nesim maakt alle taboes bespreekbaar.

Tickets en tijden

Datum vr 04 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,75 tot € 17,50
Tickets
Datum vr 04 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,75 tot € 17,50

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Nesim El Ahmadi

Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in. Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Meer over Nesim El Ahmadi

Credits

Website: www.nesimelahmadi.nl 
Oorspronkelijk script: Nesim el Ahmadi

Regie: Titus Tiel Groenestege
Producent: Nesim el Ahmadi