Jeugd

Theatergroep De Horde

Winterkost: Tent 6+

Nieuwe Namen
Tickets
Tent 6+

Durf jij met Kaya op reis? 'TENT' is een visueel reisverslag over je thuis voelen.

Kaya leeft al haar hele leven in een tent, maar op reis ging ze nooit. Als op een dag haar tent begint te krimpen, is ze genoodzaakt een lange tocht af te leggen naar de oudste en enige tentenmaker die haar kan helpen. Onderweg ontmoet ze wonderlijke mensen, die er stuk voor stuk hun eigen woongewoontes op nahouden. Terwijl ze alles op alles zet om haar kleine katoenen huis te redden, wordt haar idee van thuis steeds groter.  

TENT is een avontuurlijk reisverslag over je thuis voelen en oude zekerheden loslaten, waarin (poppen)spel, objecttheater, maquettes, muziek en camera’s samenkomen. 

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie

De Horde is een nieuw gezelschap onder leiding van Ramses Graus. Graus is bekend van Filiaal Theatermakers, waar hij jarenlang actief was als maker en speler.

Tickets en tijden

Datum do 02 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
Datum do 02 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50

Deze voorstelling maakt deel uit van de Winterkost, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Meer Winterkost
8975
8975

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over De Horde

De Horde richt zich op regio Oost en van daaruit het hele land. We willen het aanbod van jeugd podiumkunsten in het oosten van Nederland weer op peil brengen. Dat doen we met artistiek onderscheidende professionele voorstellingen, veel ruimte voor jonge makers om hun talenten te vinden én door nauwe samenwerking met andere makers, organisaties en podia in het oosten.

 

Credits

Tekst & concept: Eva Gouda 
Spel: Lisa Groothof, Maurits van den Berg, Fieke Westland (ArtEZ)
Regie: Ramses Graus

Dramaturgie: De Nieuwe Oost 
Lichtontwerp: Bogi Bakker 
Techniek: Bram van der Snel