Muziek

Alexander Broussard & band 003

The Billy Joel Experience

Wachtlijst Over de maker(s)
The Billy Joel Experience
Muziek

Alexander Broussard & band 003

The Billy Joel Experience

Wachtlijst Over de maker(s)
The Billy Joel Experience

Alexander Broussard neemt je aan de hand van de mooiste liedjes mee in de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

In deze boeiende voorstelling, leidt Alexander met de band 003 hun publiek op hun eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. 

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Tickets en tijden

Datum vr 10 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Wachtlijst
Datum vr 10 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Alexander Broussard

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist en zanger. Zijn indrukwekkend cv start bij de meest prestigieuze pianobars en loopt door tot en met Najib Amhali, I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), Crazy Piano’s, Twarres en vele anderen. Alexander is op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band ‘003’ bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.
Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat werd The Billy Joel Experience.

Meer over Alexander Broussard

Credits