Specials

Mads Wittermans

Wat speelt er?: The Meeting

Wat speelt er? - Theater
Tickets
The Meeting

Van duistere verslaving naar het warme licht op het toneel: Mads Wittermans deelt zijn oprechte verslavingsverhaal in 'The Meeting'.

In 2009, ruim 13 jaar geleden, bracht Mads enige tijd door in een kliniek in Schotland om van zijn alcoholverslaving af te komen. Tijdens dit verblijf maakte hij kennis met de 12 stappen. Door deze stappen te volgen en door heel hard aan zichzelf te werken heeft hij zijn verslaving overwonnen en kiest hij nu voor een nuchter leven. 

The Meeting is het indringende levensverhaal van Mads Wittermans, toegankelijk vertelt in een humoristische voorstelling. Een achtbaan vol emoties en gebeurtenissen over de machteloosheid van een verslaving, het vallen en proberen op te staan in een krankzinnige ziekte. Open, direct en oprecht. Hij gaat door alle stadia: via flesverstoppertje naar afkicken, naar terugvallen, zwakte en kracht. En ook: wat doet dit alles met mensen die om de verslaafde heen staan? Mads verhaal is eerlijk, ongepolijst en vol overgave zonder zichzelf te sparen.

UU Talk | Alcohol

In samenwerking met het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht organiseren we aanvullende talks voor meer kennis en context rondom een thema. Wetenschappers van de Universiteit Utrecht gaan dieper in op actuele onderwerpen die aansluiten bij onze theatervoorstellingen.

In samenhang met deze voorstelling vindt een UU Talk over alcohol plaats. Meer informatie hierover volgt.

Tickets en tijden

Datum do 23 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum do 23 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

"Mads Wittermans weet als geen ander hoe hij het publiek kan raken. Een zeer persoonlijke voorstelling die je laat lachen en je bij de strot grijpt."

Najib Amhali

"The Meeting overstijgt het persoonlijke. Mads Wittermans heeft iets belangrijks te vertellen en dat doet hij retegoed. Ga dat zien!"

Marcel Hensema

"Mads Wittermans vertelt een indringend en waardevol verhaal over alcoholisme."

Dagblad van het Noorden

Wat speelt er?

Onder de titel ‘Wat speelt er?’ bundelen we voorstellingen met een actueel (sociaal-)maatschappelijk thema. Deze voorstellingen zetten je aan het denken, bieden nieuwe perspectieven en zorgen ervoor dat je erover in gesprek gaat. En dat gesprek moedigen we maar al te graag aan.  

In samenwerking met het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht organiseren we aanvullende talks voor meer kennis en context rondom een thema. Wetenschappers van de Universiteit Utrecht gaan dieper in op actuele onderwerpen die aansluiten bij onze theatervoorstellingen.

We hebben dit theaterseizoen zes UU Talks, met de thema's: Amerikaanse verkiezingen, het strafrechtsysteem, de oceaan, bijen, verslavingsproblematiek en het Amazonegebied.

Meer Wat speelt er?
Wat speelt er?
Wat speelt er?

Over Mads Wittermans

Mads Wittermans is een Nederlandse acteur. Hij is onder andere bekend van film en tv. Hij was te zien in de series Penoza, Er Komt een Man Bij De Dokter, de videolandhit De 12 van Schouwendam en in de films Van God Los en Baantjer Het Begin. Ook speelde hij in een aantal toneelstukken, zoals: Peerd & Woagen, Stormbrein en Vader & Zoon.

Credits

Spel: Mads Wittermans
Regie: Mads Wittermans

 

Regieadvies: Floris van Delft
Techniek: Martin Lambeek