Muziek

The Wanderers

The Wanderers Plays Elvis – The Sun Sessions

Nieuwe Namen
Tickets
The Wanderers Plays Elvis – The Sun Sessions

Een denderende muzikale treinreis voor Elvis-liefhebbers. Eerste halte: de Sun Studio in Memphis. Eindstation: Graceland en muzikale wereldfaam.

In een uniek, liefdevol en opvallend authentiek klinkend eerbetoon nemen The Wanderers je mee op een muzikale treinreis die geheel in het teken staat van hun liefde voor ‘The King’. Ze komen zo’n beetje allemaal voorbij: de inmiddels iconische wereldhits van Elvis Presley.

De reis begint in Elvis’ Memphis-jaren en de daar ‘geboren’ Sun Sessions en eindigt in Graceland. Met steengoede muziek, verrassende beelden én mooie anekdotes van journalist en Elvis-liefhebber Kees Thies, duik je in het leven van Elvis én zijn grote wereldhits. Van Heartbreak Hotel tot Blue Suede Shoes, van Hound Dog tot Jailhouse Rock en van gospel tot ballade: dichter bij Elvis kan je niet komen.

Tickets en tijden

Datum za 28 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum za 28 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Website: www.musicandmore.nl
Zang & gitaar: Maarten Teekens
Zang & gitaar: Ron ‘Parelvet’ Smith
Zang & contrabas: Johan Struik
 

Toetsen: Govert van der Kolm
Drums: Marc Burger