Muziek

Michelle David & The True-tones

The Untold Stories

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
The Untold Stories
Muziek

Michelle David & The True-tones

The Untold Stories

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
The Untold Stories

Ga op muzikale ontdekkingstocht met de Amerikaanse zangers Michelle David & The True-tones.

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-tones word je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen, namelijk liefde, eenheid en samenhang. Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-tones.

De Amerikaanse zangeres Michelle David is samen met haar band op vele plekken geweest. Tijdens hun zoektocht in de wereld van hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll stuitte de band op Gospel originals als Sister Rosetta Tharpe. Eenmaal aangekomen bij de roots van de Gospel besloot de band verder te gaan en hun vele reizen brachten hen in aanraking met diverse muziekstijlen, zoals Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso. 

Tickets en tijden

Datum za 18 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50
Tickets
Datum za 18 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50

Michelle David nodigt je uit

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Michelle David & The True-tones

Ze stonden voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions, maar gaan verder als Michelle David & The True-tones. De afgelopen jaren resulteerden in zes goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie.

Wat begon als een project om de geboorteplaats van Soul en R&B te ontdekken, resulteerde in vier albums met gospelsmaak. Het leverde ook een Edison-nominatie op. Na verloop van tijd ontwikkelden ze zich van een project dat het gospel-genre verkende, tot een legitieme band met hun eigen stijl. Dit bracht hen ertoe met een nieuwe naam verder te gaan: ‘Michelle David & The True-tones’, voorheen ‘Michelle David & The Gospel Sessions.

Meer over Michelle David & The True-tones

Credits

Website: www.michelledavidandthetruetones.nl
Zangeres: Michelle David

 

Muzikanten: The True-Tones