Muziek

Tim Akkerman & The Ivy League

Tim Akkerman & The Ivy League

Tickets Over de maker(s)
Tim Akkerman & The Ivy League

Bewonder de veelzijdigheid van Tim Akkerman in deze smaakvolle muzikale melting pot.

De veelzijdigheid van muzikant Tim Akkerman is al meer dan 20 jaar te bewonderen. Van stevige rock tot compleet akoestisch, via de muziek van Buddy Holly, zijn grote held Bruce Springsteen tot vele nieuwe eigen songs. Wat die twee decennia muziek gemeen hebben, is dat Tim altijd streeft naar een pure en muzikale avond op het hoogste niveau.

Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en gaat in het theater terug naar de tijd van MTV-Unplugged. Hij brengt de mooiste songs uit zijn eigen oeuvre op een intieme en breekbare wijze, met leuke anekdotes en ontroerende verhalen. Een ode aan de rock muziek, zijn helden en aan zijn publiek dat houdt van alle mogelijke smaken.

Tickets en tijden

Datum vr 14 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,00 tot € 23,50
Tickets
Datum vr 14 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,00 tot € 23,50

Het nieuwe album Silver Linings

Over Tim Akkerman

Tim Akkerman is een Nederlandse muzikant en componist, bekend van de band Di-rect en De Beste Zangers van Nederland.
De carrière van Tim wordt gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Tim Akkerman stond eerder bij ons in het theater.

Meer over Tim Akkerman

Credits