Cabaret

Theo Nijland

Uitgekunsteld

Geannuleerd Over de maker(s)
Uitgekunsteld

Deze voorstelling is geannuleerd, de nieuwe datum is nog niet bekend. Heb je tickets? Je ontvangt meer informatie per mail.

Een heerlijke solo voor wie Theo Nijland voor het laatst solo wil zien.

Op 14 mei 2024 wordt Theo Nijland zeventig en sluit hij zijn tour Uitgekunsteld op feestelijke wijze af. Het is tevens Nijlands laatste solovoorstelling ooit. 

En nee, het is geen publiciteitsstunt en nee, hij komt niet op het afscheid terug. Na ons ‘Nederlandstalige liedboek’ met talloze sterke liedjes te hebben verrijkt, geeft hij het stokje door. 

De voorstelling belooft geen nostalgische avond te worden waarop de fan met de hoogtepunten mee kan neuriën. Wel tovert hij nog één keer een verzameling kraakheldere, nieuwe liedjes uit zijn koker en daar moet de liefhebber het in de toekomst mee doen. Een beetje pijn doet het wel, maar ach, het gehele oeuvre staat op Spotify.

Tickets en tijden

Datum wo 24 april Geannuleerd
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Datum wo 24 april - Geannuleerd
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Theo Nijland

Veel mensen blijken zich in de liedjes van Theo Nijland te herkennen. Onverbloemd strooit Theo met intieme bekentenissen en lokt hij met mierzoet venijn de confrontatie uit met de toehoorder. Met zijn laatste programma En de rest is onzin won hij de Poelifinario voor de beste kleinkunstvoorstelling van 2019. Eerder won hij twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs en in 2015 ontving hij de Groenman-taalprijs.

Meer over Theo Nijland

Credits

Website: www.theonijland.nl
Tekst en muziek: Theo Nijland
Puntjes op de i: Daniël Samkalden