Cabaret

Alex Ploeg

Unplugged

Wachtlijst Over de maker(s)
Unplugged

Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater.

Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar.

Ploeg is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant in 2018 gekozen tot hét Comedy talent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’. Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach en Dit Was Het Nieuws. En we verwelkomen hem wederom in ons theater.

Tickets en tijden

Datum wo 09 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00
Wachtlijst
Datum wo 09 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00

De pers over zijn vorige voorstelling 'EGO'

"Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker."

Trouw

"In zijn tweede voorstelling EGO laat hij zien dat hij gegroeid is."

De Volkskrant

"Koning van de zelfspot."

De Telegraaf

Over Alex Ploeg

Alex Ploeg is lid van Comedytrain, werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’. Zijn debuut ‘Ultimatum’ (o.a. te zien op Netflix) werd lovend ontvangen en genomineerd voor de Neerlands Hoop; de prijs voor meest veelbelovende theatermaker.

Meer over Alex Ploeg

Credits

Concept: Alex Ploeg

Website: www.alexploeg.nl