Specials, Circus, Theater

Rob & Emiel

Nationaal Theaterweekend: Van Houdini tot Copperfield

Tickets Over de maker(s)
Van Houdini tot Copperfield

Een theateravontuur op hoog niveau, waarin wonderen geïnspireerd door de grootmeesters van de magie, razendsnel voorbij komen!

Met een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met jouw gedachten, gaan Rob en Emiel terug naar hun roots. Geïnspireerd door de grootmeesters van magie brengen ze een waanzinnige en schijnbaar onmogelijke avond.

Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld en hebben tijdens het WK Magic 2022 in Canada de tweede plek veroverd. 

Tickets en tijden

Datum za 28 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 12,50
Tickets
Datum za 28 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 12,50

Nationaal Theaterweekend

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door voorstellingen en extra activiteiten in ons theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling bezoek je voor een klein prijsje en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Wees welkom bij Podium Hoge Woerd!

Meer Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend

Over Rob & Emiel

Rob en Emiel verweven magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts. Hun acts werden op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. Op het NK Magic wonnen zij alleen al als duo 8 keer goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse magic-award, waarmee zij officieel Nederlands kampioen werden. Tijdens het WK Magic 2022 in Canada veroverden zij de tweede plek. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Meer over Rob & Emiel

Credits

Website: www.robenemiel.nl
Artiesten: Rob en Emiel
Regie: Rob en Emiel
Techniek: Guido Hagen