Specials, Circus, Theater

Rob & Emiel

Nationaal Theaterweekend: Van Houdini tot Copperfield

Geweest Over de maker(s)
Van Houdini tot Copperfield

Een theateravontuur op hoog niveau, waarin wonderen geïnspireerd door de grootmeesters van de magie, razendsnel voorbij komen!

Met een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met jouw gedachten, gaan Rob en Emiel terug naar hun roots. Geïnspireerd door de grootmeesters van magie brengen ze een waanzinnige en schijnbaar onmogelijke avond.

Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld en hebben tijdens het WK Magic 2022 in Canada de tweede plek veroverd. 

Nationaal Theaterweekend

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door voorstellingen en extra activiteiten in ons theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling bezoek je voor een klein prijsje en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Wees welkom bij Podium Hoge Woerd!

Meer Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend

Extra: Backstage Tour met Rob en Emiel

Achter de schermen gebeurt er dus veel meer dan het publiek kan (en vaak mag) zien. Rob en Emiel geven je, ons leukste publiek, de gelegenheid om eens achter de schermen rond te kijken. Een unieke kans om rondgeleid te worden door de artiesten zelf. Ze nemen geen blad voor de mond en zullen naast een rondleiding eerlijk antwoord geven op elke vraag de u wilt stellen.

Meer info en tickets
Extra: Backstage Tour met Rob en Emiel
Extra: Backstage Tour met Rob en Emiel
Foto: Han Ernest

Extra: Magic Experience

Laat je verrassen en verbazen bij de Magic Experience in onze foyer. Twee gastheren nemen je mee in de wondere wereld van de optische illusies en gezichtsbegoochelingen. Deze heren beschikken ook over magisch talent, dus trucjes zullen niet achterblijven. Je verstand zal soms niet willen accepteren wat jouw ogen zien.

Extra: Magic Experience
Extra: Magic Experience

Extra: Q&A met Rob en Emiel

Na de voorstelling kan je in onze foyer Rob & Emiel het hemd van het lijf vragen. In een Q&A vertellen ze over de voorstelling, de Grand Prix bij het NK Magic en alles wat je nog meer wilt weten.

"De illusies, goochelacts en mindfucks zijn van topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd. Echter in combinatie met de cabareteske manier van humor, stijgen de acts ver boven het topniveau uit."

Theaterparadijs

"Een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen."

I Love Theater

Credits

Website: www.robenemiel.nl
Artiesten: Rob en Emiel
Regie: Rob en Emiel
Techniek: Guido Hagen