Jeugd

De Dansers

Lente-Uitjes: Vier 4+

Uit eigen stad, Language No Problem
Geweest Over de maker(s)
Vier 4+

Van de stilte in de winter naar het nieuwe leven in de lente, en van zomerse vrijheid naar herfstige romantiek. ‘Vier’ viert de seizoenen.

Het begint in het donker, onder de grond. Koud, kaal en stil. Kom nou, schiet op, we willen beginnen. We staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uiteindelijk uitgeput terug thuiskomen. En dan nog eens. En nog eens. En...

Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente, en van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat vier keer ingrijpend verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. Vier viert de seizoenen, speciaal voor hele jonge mensen.

De Dansers waren eerder te zien in onze zaal met de voorstellingen ‘Hotel Hierwaardaar’ en ‘Shake Shake Shake’.

Dansworkshop VIER

Kom je mee dansen door de jaargetijden? We dansen van de lente, naar de zomer en van de herfst naar de winter. Onder begeleiding van een dansdocent van De Dansers gaan we samen op reis door de seizoenen. Reis je mee bij de dansworkshop na de voorstelling 'VIER'?
Na afloop van de voorstelling geven De Dansers een workshop. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan door een (gratis) plekje te reserveren. 

Lente-Uitjes

Elke voorjaarsvakantie zit ons programma bomvol jeugdtheater met het Lente-Uitjes festival. Acht theaters in de provincie Utrecht doen mee met een programma vol jeugdtheater. Geef je ogen de kost en plan een leuk uitje! Zien we je daar? 

Bekijk alle Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Credits

Website: www.dedansers.com
Choreografie: Josephine van Rheenen
Compositie en live muziek: Guy Corneille
Cast: Yoko Haveman, Charlotte Goesaert en Guy Corneille
Decorontwerp: Hiske de Goeje
Techniek: Marco Chardon

Productie: Danae Bos
Zakelijk leiding: Miriam Gilissen  
Educatie: Sanne Wichman 
Marketing en publiciteit: Lizzy Schreijer
Acquisitie: Frontaal Theaterbureau

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?

We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.