Cabaret

Kees van Amstel

Vluchtweg Altijd Vrijhouden

Geweest Over de maker(s)
Vluchtweg Altijd Vrijhouden

Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen.

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor zijn plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. 

Kees weet werkelijk van elke situatie iets komisch te maken. Een sterke verhalenverteller met gouden grappen. Dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar zijn vierde solovoorstelling, want je gaat weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

"Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven. "

Trouw over ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’

"Van Amstel vertelt op zo’n luchtige manier dat je meer en meer en meer verhalen wilt horen. Geen grap is te vroeg of te laat.. een constante flow van plezier en genieten. "

Theaterparadijs over ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’

"Als cabaretier Kees van Amstel ontspoort, schiet hij raak. Van Amstel is een antiheld en dat is zijn sterkste troef."

NRC Handelsblad over ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’

"Kees van Amstel is een sterke verhalenverteller die over het vermogen beschikt om tegenslag om te buigen naar gouden grappen."

Telegraaf over ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’

Credits

Website: www.keesvanamstel.nl 
Tekst en spel: Kees van Amstel 
Regie: Lebbis