Jeugd

Milan Boule / Onder het buro

Vreselijk vieze voorstelling 5+

Tickets Over de maker(s)
Vreselijk vieze voorstelling 5+

Een humoristische voorstelling over alles wat je vies kan vinden.

Broccoli, beenhaar, bruine bananen, oksels, champignons en pissebedden en nog veel meer waar we het liever niet over hebben. En deze zijn het ergst, want ze zijn overal: bacteriën... Bah!

Gelukkig hebben de acteurs Sabrina en Dennie gewoon gedoucht vanochtend. Ze stappen in een schoon kostuum, wassen netjes hun handen en ze springen echt niet in de modder voordat ze hun monoloog spelen.

Sabrina vraagt zich af hoe het kan dat sommige mensen champignons lekker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Rillingen gaan over hun rug terwijl ze schaterlachen om spinazie en schimmels. Maar het is niet helemaal zeker dat zij zonder remsporen uit deze voorstelling komen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 02 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 02 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Onder het Buro

Onder het Buro maakt voorstellingen voor kinderen en jongeren.

Ze vinden het prikkelen van de beleving en het tot leven brengen van de fantasie het belangrijkste aspect van theater en cultuur.
Onder het Buro hoopt met al hun activiteiten het gehele publiek te inspireren om meer te spelen. Of je nou een hut bouwt onder een bureau of de administratie er boven op moet doen. Iedereen kan wat extra aanzetjes gebruiken om meer te spelen en fantaseren.

Meer over Onder het Buro

Over Milan Boele van Hensbroek

Milan Boele van Hensbroek studeerde in 2012 als acteur af van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien werkt hij als acteur en theatermaker voor verschillende theatergroepen zoals Theatergroep Kassys, Boesjans, Theatergezelschap BonteHond, de Gemeenschap en Maas theater en dans. Hij maakt zijn eigen voorstellingen bij Onder Het Buro - Buro Bannink in Rotterdam. Naast zijn acteer- en theatermaakwerk werkt Milan als artistiek leider van Theatergezelschap Boesjans.

Meer over Milan Boele van Hensbroek

Credits

Website: www.onderhetburo.com
Regie en concept: Milan Boele van Hensbroek

Spel: Sabrina Nabermacnack & Dennie Lukkezen