Cabaret

Mouna Laroussi

Waanzien

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Waanzien

Mouna kijkt in haar dagelijks leven door heel wat brillen. Maar al dat kijken kan leiden tot hilarische misverstanden.

We zien elkaar misschien nog wel, maar kijken vaak niet verder dan onze neus lang is. We zetten onze oogkleppen op. Kijken elkaar met de nek aan. En vergroten zo onze blinde vlek.

Mouna laat zien dat al dat kijken kan leiden tot hilarische misverstanden. Ze pleit ervoor elkaar liefdevol in gaten te houden. Want je weet: uit het oog, uit het hart.

Waanzien is de derde solovoorstelling van Mouna Laroussi: vrouw, moeder, echtgenote, ondernemer én iemand met een bi-culturele achtergrond. Mouna moet in het dagelijks leven door heel wat brillen kijken. 
Mouna neemt met haar alterego Fatima en een bont gezelschap aan karakters verschillende onderwerpen eens goed onder de loep: het vluchtelingendebat, opvoeding, migratie, integratie, discriminatie en emancipatie. Dit alles vangt ze in een multidisciplinaire vorm met dans, beweging en theater. 

Tickets en tijden

Datum do 21 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 21 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Website: www.mouna.nl
 

Regie: Titus Tiel Groenestege