Jeugd

Tg Graasland

Sinterklaasvoorstelling: Wachten op Kado 4+

Tickets Over de maker(s)
Sinterklaasvoorstelling: Wachten op Kado 4+

Een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de band springen, over feesten en uitpakken.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen de dozen met precisie en kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s gepakt en gestapeld worden en er mag niets mis gaan.

Dan stokt de machine! Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Staat er iets over in de handleiding? Moeten ze wachten op kado’s? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s. En er is haast bij, want er leeft altijd wel iemand in de Gloria.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets en tijden

Datum zo 27 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 27 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Tg Graasland

TG Graasland bestaat uit Emiel de Jong (o.a. cabaretduo Schudden, Mamma Mia! de musical) en Harold Schraven. Uniek is dat Graasland een verhaal vertelt in beeldtaal en klank. Iedereen kan de voorstelling volgen en begrijpen, of kinderen de Nederlandse taal nu beheersen of (nog) niet.

Meer over Tg Graasland

Credits

Website: www.tggraasland.nl
Concept & spel: Emiel de Jong (Schudden, Mama Mia), Harold Schraven & Rutger Buiter (Vis à Vis)
 

Fotografie: Richard Smits & Joep van Aert
Ondersteuning: Verkadefabriek Den Bosch