Cabaret

Kasper van der Laan

Podium Parels: Warm

Verkoop start 27 mei Over de maker(s)
Warm

Let op: deze voorstelling is door ziekte verplaatst naar dit theaterseizoen. De bezoekers van theaterseizoen ‘22/’23 krijgen als eerste de mogelijkheid om hun ticket om te zetten naar deze voorstelling.

Terug in ons theater! Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

Met zijn bijzondere gevoel voor humor en zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid verrast Kasper menig publiek. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Met zijn eigen logica probeert Kasper grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. 

Kasper gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig,’ schreef de NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuurtalent’ voegde AD daar aan toe met ook vijf sterren. De Volkskrant vatte het samen met ‘dé debutant van het jaar’. 

Podium Parels

Het nieuwe theaterseizoen starten we met de grote favorieten van afgelopen seizoen. Voorstellingen die bomvolle zalen trokken, lovende recensies kregen én die je gezien moet hebben. En het is nu of nooit: deze voorstellingen zijn nog eenmalig terug in het theater. 
Programmeur Marjan van Huystee heeft een selectie gemaakt uit de parels van afgelopen theaterjaar. Maar bij de volgende editie van Podium Parels kies jij! 

Meer Podium Parels
Podium Parels
Podium Parels

"Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt."

De Volkskrant

"Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!"

Micha Wertheim

"Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld."

Juryrapport Leids Cabaret Festival

Credits