Jeugd

Casier & Dies

Lente-Uitjes: Was 2+

Geweest Over de maker(s)
Was 2+

Een non-verbale voorstelling vol verbeelding, over de schoonheid en het spel in het alledaagse: een wasmand vol leven!

Er was was
er is was
er zal altijd was zijn
maar deze was is weer zo fris als 'ie was

Per week doen we in Nederland gemiddeld 3,6 keer de was. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zitten de was, de wasmand én de wasmachine vol leven! En zo ook in WAS

Randprogramma: Theaterspeeltuin
Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk de was!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Credits

Website: www.dies.theater
Spel & concept: Dieske Krijnders
 

Regie & decor: Karel Casier
Techniek: Mark Verhoef