Cabaret

Claudia de Breij

Wat als / try-out

Nieuwe Namen
Uitverkocht Over de maker(s)
Wat als / try-out

Na haar bejubelde derde Oudejaarsconference en een welverdiende pauze is ze terug in het theater. En voor het eerst in onze theaterzaal te zien.

Claudia de Breij. Inmiddels is er geen generatie meer te benoemen die niet met haar muziek, voorstellingen en boeken is opgegroeid en noem een theaterprijs en Claudia ontving hem. Aan haar vinger prijkt bovendien sinds 2015 de Louis Davidsring, die ze uit handen van Herman van Veen mocht ontvangen. 

Claudia de Breij nam een hoognodige adempauze na haar door pers en publiek bejubelde derde Oudejaarsconference. Inclusief terugkijkers waren er zo’n vier miljoen mensen die daarvan genoten hebben, maar Claudia moest even alleen zijn. Nu is ze uitgerust, geïnspireerd en terug in het theater met een gloednieuwe voorstelling. Ben je erbij?

Tickets en tijden

Datum za 18 november Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Datum za 18 november - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Claudia de Breij

Alleskunner Claudia de Breij hoeven we niet meer voor te stellen. Maar toch: ze schrijft al vele jaren met prijzen bekroonde liedjes, voorstellingen, columns en boeken en verzorgde dit jaar voor maar liefst de derde keer de Oudejaarsconference voor de NPO.
Daarnaast is ze founder van het impresariaat Breijwerk.

Meer over Claudia de Breij

Credits

Website: www.claudiadebreij.nl