Cabaret

Sezgin Gulec

Wild, Barbaars & Bloeddorstig

Nieuwe Namen
Tickets
Wild, Barbaars & Bloeddorstig

Wordt de comedyfakkel overgedragen aan een jongen uit Rotterdam-Zuid? Als het aan Daniël Arends en Patrick Laureij ligt wel.

Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Eerder tourde hij twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij. Sezgin Güleç stopte in vijf gymnasium met school, om uiteindelijk zijn comedy droom na te jagen. 

Onder begeleiding van Daniel Arends speelt Güleç zijn debuutshow: “Sezgin is een jongen van de straat, maar veel mensen vergeten dat hij óók een gymnasiumpikkie is. Door die twee elementen is er meteen iets aan de hand als je hem ziet spelen.” 

Güleç is volgens velen niet voor tere zieltjes. Op een komische manier serveert hij de keiharde realiteit. De stijl van Güleç is eerlijk en recht voor zijn raap. Hij voelt zich veilig als het hem te heet onder de voeten wordt, dan komt er een goeie grap.

Tickets en tijden

Datum vr 21 februari Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum vr 21 februari - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

"Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er staat wat die moet doen, onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn."

Daniël Arends

"Het unieke aan Sezgin is dat hij met zo weinig ervaring toen al zo dicht bij zijn eigen stem was. De meeste comedians doen daar jaren over. Er wordt gelachen op zijn voorwaarden."

Patrick Laureij

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Sezgin Güleç

Sezgin Güleç is geboren in 1998 en komt uit de wijk Hillesluis uit Rotterdam-Zuid. Güleç stopte in vijf gymnasiums met school, om uiteindelijk zijn comedydroom na te jagen.  Hij is sinds 2019 lid van Comedytrain. Door de Volkskrant is Sezgin Güleç uitgeroepen tot hét comedy talent van 2024. In de zomer van 2022 deelde hij het podium met Daniël Arends tijdens een optreden in het Vondelpark Openluchttheater. Ook speelt hij in het voorprogramma van LIVE, de derde, uitverkochte, show van Patrick Laureij.

 

Credits

Spel: Sezgin Güleç 

Regie: Daniël Arends