Specials, Festival, Jeugd

Wolven-College

Nationaal Theaterweekend: Mathilde Klaasse van Wolven in Nederland en Zoogdiervereniging

Geweest
Mathilde Klaasse van Wolven in Nederland en Zoogdiervereniging

Mathilde Klaasse van de Zoogdiervereniging en Stichting Wolven in Nederland vertelt in een college voor de hele familie over de wolf en zijn plek in ons land.

De wolf is terug in Nederland. Vanuit de wolvenpopulatie in Duitsland en Polen hebben de eerste wolven zich in Nederland gevestigd en zijn op de Veluwe de eerste wolvenpups geboren. De een vindt het geweldig, de ander vindt het spannend. Begrijpelijk, want na 150 jaar loopt er weer een groot roofdier rond. Dat zijn we niet gewend. Hoe komt de wolf hier? Hoeveel wolven leven er in ons land en waar zitten ze? Moeten we bang zijn voor de wolf? De organisatie die alle activiteiten van de wolf monitort, het Wolvenmeldpunt, beantwoordt graag al deze vragen in een presentatie. Geschikt voor alle leeftijden, dus meld je gerust aan!

Nationaal Theaterweekend

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door voorstellingen en extra activiteiten in ons theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling bezoek je voor een klein prijsje en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Wees welkom bij Podium Hoge Woerd!

Meer Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend

Credits

Meer informatie: www.wolveninnederland.nl