Specials

Yoga in concert: Jan Kuiper, Yvonne de Hoop en Iris Kroes

Yoga in concert: De reis van de vlinder

Language No Problem
Tickets
Yoga in concert: De reis van de vlinder

Rol op deze zondagochtend je matje uit en laat je meevoeren tijdens dit unieke yogaconcert met gitaar, harp, zang en ontspanning.

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien. En om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen. 

Jan Kuiper, gitarist en ademcoach, yogini Yvonne de Hoop en zangeres/harpiste Iris Kroes nemen je mee op een unieke innerlijke reis. Zij lieten zich voor deze voorstelling inspireren door het leven, de wijsheid en de metamorfose van vlinders. Aan de hand van een aantal universele levenswijsheden, in combinatie met prachtige meditatieve muziek, verzorgen zij een inspirerende totaalervaring met yoga, adem, meditatie en mindfulness.

Let op! Neem je eigen yogamat en meditatiekussen/-bankje mee. Zorg voor een warme trui en/of deken voor de slotontspanning. Op die manier wordt Yoga in Concert een onvergetelijke ervaring en geluksmoment! De voorstelling start om 11.00 uur en is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom!

"Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder."

Lao Tze

Credits

Gitaar, percussie en mindfulness: Jan Kuiper
Adem, yoga, percussie en klank: Yvonne de Hoop
Zang en harp: Iris Kroes

 

Fotograaf: FRISSECOM 
Website: https://www.yogainconcert.nl/

 

Tickets en tijden

Datum zo 02 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum zo 02 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00