Jeugd

Tg. Dwaalgast / Emiel de Jong

Herfststukjes: Zonder Melk 4+

Nieuwe Namen, Language No Problem
Tickets
Zonder Melk 4+

'Zonder melk' is een kleurrijke, humorvolle familievoorstelling over eenzaamheid, eigenwijsheid en veel verfblikken vol zwartgalligheid.

Van de ene op de andere dag verft een man alles wat kleur heeft zwart. Zijn deur wordt zwart. Zijn achternaam, Zwartjes. Zijn koffie dronk hij altijd al zonder melk, dus dat was handig. 

Maar kleur laat zich niet keren en de kleuren schieten als vrolijk onkruid uit alle lades en kastjes. Kleur kruipt door alle kieren. Dus meneer Zwartjes gaat de strijd aan met rood, geel en blauw. Dat zal zorgen voor een kleurexplosie, die zijn weerga niet kent.

Emiel de Jong (van voorheen tg Graasland en cabaretduo Schudden) is een nieuwe groep gestart: tg DWAALGAST. Zonder melk is zijn eerste solo.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum wo 30 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00
Tickets
Datum wo 30 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters.

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Dwaalgast & Emiel de Jong

Theatergroep DWAALGAST, een nieuw en origineel jeugdtheatergezelschap onder artistieke leiding van Emiel de Jong (voorheen cabaretduo Schudden en tg Graasland). De voorstellingen van DWAALGAST zijn zeer visueel, vol humor, nagenoeg tekstloos, maar toch spraakmakend.

Emiel de Jong (1973) heeft zijn sporen als theatermaker en acteur al ruimschoots verdiend. Met Schudden werden er maar liefst tien theaterprogramma’s gemaakt, waarvan drie van deze programma’s zijn genomineerd voor de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen.

Credits

Spel & concept: Emiel de Jong
Fotografie: Anne van Zantwijk

Regie: Reinier Schimmel (Jakop Ahlbom Company)