Veelgestelde vragen

Coronavirus – Sluiting theater

Wanneer gaat Podium Hoge Woerd dicht?
Ons theater sluit, net als landelijk alle theaters, op woensdag 4 november om 22.00u de deuren. Dit is in ieder geval tot en met 18 november.

Is Castellum Hoge Woerd geopend?
Vanaf woensdag 4 november om 22.00u zijn ook Museum Hoge Woerd en Steede Hoge Woerd gesloten. Alleen het CastellumCafé is nog geopend voor afhalen en bestellen. Kijk voor meer informatie op www.castellum.cafe.

Coronavirus – Tickets van geannuleerde voorstellingen 

Wanneer hoor ik meer over de ticketregeling voor mijn gekochte tickets voor een voorstelling van de komende weken?
Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers zo spoedig mogelijk te informeren over hun gekochte tickets. Per voorstelling gaan we bekijken of we deze kunnen verplaatsen of dat de voorstelling geannuleerd wordt. Via e-mail ontvangt u vervolgens bericht over uw tickets.

Wat zijn de keuzemogelijkheden voor mijn ticket voor afgelaste voorstellingen?
We bieden u drie keuzemogelijkheden aan:

  • U kunt uw ticket(s) inwisselen voor een voucher, waarmee u later een mooie, nieuwe voorstelling kunt boeken. Hiermee helpt u de hele theatersector, zowel de gezelschappen, de producenten als de theaters, en kan er weer gewerkt worden aan nieuwe voorstellingen in de toekomst. De voucher is een jaar geldig.
  • U kunt er voor kiezen de waarde van uw ticket(s) te doneren aan het theatergezelschap. We zorgen er voor dat uw donatie op de juiste plek terecht komt.
  • U kunt er voor kiezen dat wij de kosten van uw ticket(s) aan u retourneren.

De voorstelling is verplaatst naar een andere datum, maar ik kan niet. Wat moet ik doen?
In de mail over de verplaatsing vindt u ook een link om een van de andere opties voor uw ticket te kiezen. Met het formulier in de link kunt u uw keuze aan ons doorgeven.

Kan ik ook aan het theater doneren?
Draagt u ons theater een warm hart toe? En wilt u meer bijdragen? Met uw donatiebijdrage helpt u ons theater, zodat we cultureel aanbod kunnen (blijven) aanbieden. Dit kan via onze website.


Algemeen

Tickets

Ik heb geen printer. Kan ik toch e-tickets kopen?
Ja, dat kan. U kunt uw e-ticket ook aan de kassa van Podium Hoge Woerd laten uitprinten. Neem een legitimatiebewijs mee, zodat we weten dat de e-tickets ook echt van u zijn. Ook is het mogelijk om uw ticket te downloaden in de Wallet app op uw smartphone. Vanuit de app kunnen we de tickets dan scannen aan de zaaldeur.

Het printen van het e-ticket is niet gelukt / ik ben mijn print kwijt / ik ben de e-mail met e-tickets kwijt.
U kunt het ticket meerdere keren uitprinten, maar aan de zaaldeur kan het natuurlijk maar één keer worden gescand. Het is ook mogelijk om uw ticket te downloaden in de Wallet app op uw smartphone. Vanuit de app kunnen we de tickets dan scannen aan de zaaldeur.
Ook kunt u uw e-ticket laten printen bij de kassa van Podium Hoge Woerd. Zorg dan wel dat u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa meldt.

Kan ik ook de tickets laten scannen vanaf mijn mobiele telefoon?
Ja, dat kan. In de e-mail met tickets kunt u kiezen voor de optie ‘Download uw e-tickets op uw smartphone’. Zorg ervoor dat u de app Wallet op uw smartphone heeft staan (meestal standaard op uw telefoon) en open deze e-mail op uw smartphone. Klik vervolgens op de link van het ticket en het ticket wordt geladen in de app. Bij de zaaldeur kunt u het ticket in de app tonen zodat wij het ticket kunnen scannen.

Na het selecteren van een aantal voorstellingen krijg ik een foutmelding als ik wil afrekenen. Hoe kan dat?
Na 15 minuten inactiviteit op onze website komen de geselecteerde kaarten te vervallen voor uw en onze veiligheid. U moet dan weer de tickets opnieuw selecteren en toevoegen aan uw winkelwagen.

Hoe kan ik betalen met de PodiumCadeauKaart?
Bij het betalen van uw tickets kiest u ‘Online giftcard’. Als u op de knop ‘Bevestig’ heeft gedrukt, komt u automatisch in het betalingssysteem. Hier kunt u kiezen voor PodiumCadeauKaart. U vult vervolgens uw kaartnummer en pincode (op de achterzijde van uw kaart) in en uw kaarten worden betaald met uw cadeautegoed.

Bezoek

Kan ik de theaterzaal ook bezoeken als mindervalide?
Jazeker, onze theaterzaal is toegankelijk voor rolstoelbezoekers. Tevens beschikken we over een ringleiding voor slechthorenden. Kijk voor meer informatie op de pagina Toegankelijkheid en vergeet uw bezoek niet aan te melden via kassa@podiumhogewoerd.nl.

Mijn kind is jonger dan de aangegeven leeftijd van de voorstelling. Mag hij/zij toch de zaal in?
De leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen zijn niet voor niets: de voorstellingen kunnen voor jongere kinderen onbegrijpelijk of griezelig zijn. We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat.
Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Dit geldt ook bij kindervoorstellingen, waar de vermelde leeftijd de minimumleeftijd is. Voorstellingen zonder leeftijdsaanduiding zijn geschikt voor kinderen vanaf 15 jaar. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.
Als u twijfelt kunt u ons altijd bellen voor advies op 030-7210932.

Andere vragen?

Heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@podiumhogewoerd.nl of bel tijdens kantooruren (dinsdag t/m vrijdag 13.00u t/m 17.00u)
met 030-7210932.
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden.


terug naar boven