Veelgestelde vragen

De weersvoorspellingen zijn niet positief voor komende zondag. Gaat de voorstelling door?
Als de weersvoorspellingen slecht zijn voor het weekend zorgen we dat het regenscenario stand-by staat. Op de ochtend van de voorstelling wordt besloten of de voorstelling door gaat, verplaatst wordt naar binnen, of afgelast wordt. U kunt er van uitgaan dat de voorstelling alleen wordt verplaatst of afgelast bij zware regen en/of onweer. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de voorstelling.

De voorstellingen in het openluchttheater zijn gratis. Moet ik wel reserveren?
Nee, u hoeft niet te reserveren voor de gratis zomerse voorstellingen. De voorstellingen vinden plaats op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd in ons openluchttheater. Er zijn hier geen stoelen beschikbaar, maar u mag plaatsnemen in het gras of uw eigen tuinstoel meenemen. Ook kunt u een matje kopen bij onze Podium Hoge Woerd bakfiets.

Zijn de zomerse buitenvoorstellingen ook toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel?
De voorstellingen vinden plaats op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd. Hier lopen verharde paden die ook toegankelijk zijn voor bezoekers met een rolstoel. De beste plekken om de voorstellingen te bezoeken zijn echter op het gras. Houd hier rekening mee als u de voorstelling met een rolstoel bezoekt.

Wat is het programma en hoe lang duren de zomerse buitenvoorstellingen?
Hieronder is het overzicht van alle zomerse buitenvoorstellingen te zien:

 • Zondag 11 juni 15.00u – 15.25u en 15.45u – 16.10u
  De Dansers – Ten Noorden van Nergens
 • Zondag 18 juni 15.00u – 15.45u
  Poppentheater Jacobus Wieman – Allemaal Poppenkast 4+
 • Zondag 25 juni 13.00u – 17.00u
  ZIMIHC – A Lazy Sunday Afternoon
 • Zondag 2 juli 15.00u – 16.00u
  4Beat – De kracht van trommels
 • Zondag 9 juli 15.00u – 16.00u
  Muziek in de Meern
 • Zondag 16 juli 15.00u – 15.50u
  Theater Krijt – 10 x Daan = MOED!
 • Zondag 23 juli 15.00u – 16.00u
  Haytham Safia Qu4rtet – Fresh Moods
 • Zondag 30 juli 13.00u – 17.00u
  ZIMIHC – A Lazy Sunday Afternoon
 • Zondag 6 augustus 15.00u – 15.45u
  Cie Squeezz / Anne Beth Schuurmans – Aangewaaid 2+
 • Zondag 13 augustus 15.00u – 16.00u
  Jan Rot – Vakantiealbum

Ik speel/bouw binnenkort één van de zomerse zondagen. Hoe kan ik de afdeling Techniek bereiken?
Van 20 juli tot 8 augustus is de afdeling techniek niet bereikbaar. E-mails worden daarna pas weer gelezen en zo spoedig mogelijk beantwoord. Aan contactpersonen van de groepen die hier deze zomer op het buitenpodium spelen is een telefoonnummer doorgegeven waarmee ze de techniek kunnen bereiken.

Waar kan ik een overzicht vinden van alle voorstellingen in Podium Hoge Woerd?
U kunt de folder met het overzicht van seizoen 2017-2018 in PDF hier downloaden of bekijken op de pagina Voorstellingen. Hier kunt u ook een filter toepassen op genre of maand.

Na het selecteren van stoelen staan er niet opeenvolgende stoelnummers op mijn ticket. Zitten we dan wel naast elkaar?
Ja, als u stoelen naast elkaar heeft geselecteerd zit u naast elkaar in de zaal. De stoelnummers aan de linkerkant van de zaal (Ingang Links) zijn oneven en de stoelnummers aan de rechterkant van de zaal (Ingang Rechts) zijn even nummers. Dit kan voor verwarring zorgen, maar als steeds dezelfde ingang op uw tickets staat zit u naast elkaar.

Ik probeer andere stoelen te selecteren, maar dit lukt niet. Hoe kan dat?
Ons kaartverkoopsysteem selecteert voor u de meest gunstige stoelen en vult de zaal van voren naar achteren vanuit het midden. Daarbij houdt het systeem ook rekening met het aantal stoelen dat u reserveert.
Als u bijvoorbeeld 2 tickets reserveert, plaatst het systeem u op de beste plek in de zaal voor 2 bezoekers. Om te voorkomen dat we een lege plek vrij houden in de zaal kan het daardoor zijn dat er nog wel een plaats vrij is op een rij dichter bij het podium, maar voor bijvoorbeeld 3 tickets.
Wilt u toch een andere plek? Dan kunt u altijd bellen of mailen met onze kassa: 030-7210933 of kassa@podiumhogewoerd.nl

Ik heb geen printer. Kan ik toch e-tickets kopen?
Ja, dat kan. U kunt uw e-ticket ook aan de kassa van Podium Hoge Woerd laten uitprinten. Neem een legitimatiebewijs mee, zodat we weten dat de e-tickets ook echt van u zijn. Ook is het mogelijk om de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur te tonen op een smartphone of tablet.

Het printen van het e-ticket is niet gelukt / ik ben mijn print kwijt / ik ben de e-mail met e-tickets kwijt.
U kunt het ticket meerdere keren uitprinten, maar aan de zaaldeur kan het natuurlijk maar één keer worden gescand. Het is ook mogelijk om uw e-ticket te laten printen bij de kassa van Podium Hoge Woerd. Zorg dan wel dat u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa meldt.

Kan ik ook de tickets laten scannen vanaf mijn mobiele telefoon?
Ja, dat kan. Zorg ervoor dat u de tickets al geopend heeft op uw mobiele telefoon en zorg dat de streepjescode is ingezoomd. Zo kunnen de publieksbegeleiders aan de deur uw tickets zo snel mogelijk scannen.

Na het selecteren van een aantal voorstellingen krijg ik een foutmelding als ik wil afrekenen. Hoe kan dat?
U heeft anderhalf uur om de transactie te voltooien. Bij het overschrijden van deze tijd krijgt u een foutmelding. U moet dan weer de tickets opnieuw selecteren en toevoegen aan uw winkelwagen.

Mijn kind is jonger dan de aangegeven leeftijd van de voorstelling. Mag hij/zij toch de zaal in?
De leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen zijn niet voor niets: de voorstellingen kunnen voor jongere kinderen onbegrijpelijk of griezelig zijn. We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat.
Wij behouden ons daarom het recht om kinderen die niet voldoen aan de leeftijdsgrens de toegang te weigeren. Dit geldt ook bij kindervoorstellingen, waar de vermelde leeftijd de minimumleeftijd is. Voorstellingen zonder leeftijdsaanduiding zijn geschikt voor kinderen vanaf 15 jaar.
Als u twijfelt kunt u ons altijd bellen voor advies op 030-7210932.

Heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@podiumhogewoerd.nl of bel tijdens kantooruren (dinsdag t/m vrijdag 13.00u t/m 17.00u) met 030-7210932.
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden.


terug naar boven