DansDonderdag

DansDonderdag

Geniet van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale inleidingen.

Tijdens de inleiding leer je meer over het gezelschap en de voorstelling van de avond. Dit seizoen worden de inleidingen verzorgd door dramaturg, regisseur en adviseur Vincent Wijlhuizen.
De inleiding vindt plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. De inleiding wordt gehouden voorafgaand aan de voorstelling. Voor de inleiding halen we je 5 minuten voor aanvang op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Vincent Wijlhuizen

Vincent Wijlhuizen studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds die tijd werkt hij als dramaturg, regisseur en adviseur aan dans, theater, cabaret en opera. Op dit moment is hij ook nog artistiek directeur van What You See Festival in Utrecht. “Art can change the world. Dans kan werelden onderzoeken, verbinden, bevragen, verhalen vertellen, nieuwe werelden tonen en daardoor een dialoog opstarten, waarin verbeelding en verwondering centraal staan.” Door de inleidingen hoopt Vincent dat je met een nieuwe bril naar de verschillende voorstellingen gaat kijken en misschien ook wel naar de wereld om je heen.

Vincent Wijlhuizen
Vincent Wijlhuizen
Foto: Mohammad Alzoabi