Contact / Bereikbaarheid

Adres: Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern
(Navigatie: Groenedijk 1a, De Meern)

Telefoonnummer kassa: 030-7210933
Bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00u t/m 17.00u.

Telefoonnummer kantoor: 030-7210932
Let op: Vanwege corona werken wij zoveel mogelijk thuis en is ons algemeen nummer alleen bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00u t/m 17.00u.
Uw mail aan info@podiumhogewoerd.nl wordt op deze dagen ook beantwoord.

E-mail kassa: kassa@podiumhogewoerd.nl
E-mail algemeen: info@podiumhogewoerd.nl

Google Maps

Met de fiets:
Komt u uit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern of Utrecht naar Castellum? Dan raden wij u aan met de fiets te komen. Castellum ligt in het hart van Leidsche Rijn en is via verschillende hoofdfietsroutes te bereiken. Bovendien ligt Castellum aan Het Lint, waardoor het vanuit Vleuten snel en comfortabel met de fiets te bereiken is.

Vanuit Utrecht-centrum/-noordoost/-noordwest:
U fietst vanuit het centrum van Utrecht en de noordelijke wijken via de Vleutenseweg naar Leidsche Rijn (Gele brug). Volg het fietspad Leidsche Rijn in via de Cinemec en fietst vervolgens langs de busbaan Parkwijk (+/- 1,5 km). Volg het fietspad met de bocht mee naar links en u kruist de Groenedijk. Sla rechtsaf op de Groenedijk bij de stoplichten en blijf deze volgen tot Castellum Hoge Woerd. Op het voorplein vindt u aan de rechterkant fietsparkeerplaatsen.

Vanuit Utrecht-zuid:
Vanuit Utrecht-zuid fietst u langs de Dominee Martin Luther Kinglaan het Amsterdam Rijnkanaal over via de Meernbrug. Blijf het fietspad volgen over het dak van de A2-tunnel. Ter hoogte van Hogeweide gaat u linksaf en steekt u bij de stoplichten de Stadsbaan over. Volg het fietspad 400 meter en sla dan rechtsaf de Groenedijk op. Dit fietspad kunt u volgen tot aan Castellum Hoge Woerd. Op het voorplein vindt u aan de rechterkant fietsparkeerplaatsen.

Met het openbaar vervoer:
Castellum is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bus 4 stopt aan de rand van het terrein (halte ‘De Woerd’). Deze bus stopt op NS station Utrecht-Centraal (Centrumzijde) en komt ook langs NS station Terwijde.
Verder stopt bus 28 op 650 meter loopafstand van het Castellum bij halte ‘Eerste Westerparklaan’ en op 500 meter loopafstand bij halte ‘De Meernbrug’. Deze buslijn komt ook langs NS station Vleuten.

U vindt de actuele vertrek- en aankomsttijden op www.u-ov.infowww.9292.nl, ns-reisplanner en de website van Gemeente Utrecht.

Met de auto:

Vanuit Arnhem (A12):
Vanuit Arnhem neemt u de A12 richting Utrecht/Den Haag. U verlaat de A12 bij afrit 15 ‘De Meern’. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf (N198). Blijf de N198 volgen tot de eerste rotonde, hier neemt u de tweede afrit (linksaf) en rijdt u de Oudenrijnseweg op. Volg de bruine borden ‘Castellum’. Aan het einde van de Oudenrijnseweg slaat u linksaf de Langerakbaan op. Neem bij de rotonde de tweede afslag (‘Het Zand’). Bij de volgende rotonde slaat u linksaf (derde afslag), hier ziet u de ingang van Castellum. Het parkeerterrein vindt u meteen links na de rotonde, aan de toegangsweg Het Zand.
Castellum Hoge Woerd ligt in een woonwijk en daarom willen wij u vragen om de parkeerplaatsen voor de bewoners te respecteren en te parkeren in de aangegeven vakken en goed op fietsers en wandelaars te letten. Let op: er wordt streng gecontroleerd op fout parkeren. Niet parkeren in de parkeervakken kan u een boete opleveren.

Vanuit Apeldoorn/Amersfoort:
Vanuit Apeldoorn/Amersfoort neemt u de A28 richting Utrecht. Vanaf knooppunt Rijnsweerd volgt u ‘Rotterdam’ richting de A27. Op de A27 volgt u de borden richting ‘Rotterdam/Den Haag’ en rijdt u de A12 op. Blijf de A12 volgen tot afrit 15 ‘De Meern’. Volg vanaf hier de route zoals aangeven bij ‘vanuit Arnhem’.

Vanuit Almere:
Vanuit Almere neemt u de A27 richting Utrecht. Vanaf knooppunt Lunetten volgt u de borden richting ‘Rotterdam/Den Haag’ en rijdt u de A12 op. Blijf de A12 volgen tot afrit 15 ‘De Meern’. Volg vanaf hier de route zoals aangeven bij ‘vanuit Arnhem’.

Vanuit ’s-Hertogenbosch:
Vanuit ’s-Hertogenbosch volgt u de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Volg hier de borden ‘Den Haag/Rotterdam’ en rijdt de A12 op. Volg vanaf hier de route zoals aangeven bij ‘vanuit Arnhem’.

Vanuit Den Haag/Rotterdam:
Vanuit Den Haag/Rotterdam neemt u de A12 richting Utrecht. U verlaat de A12 bij afrit 15 ‘De Meern’. Ga onderaan de afrit bij de verkeerslichten naar links en rijdt onder de snelweg door. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (N198 richting ‘Het Zand’). Blijf de N198 volgen tot de eerste rotonde, hier neemt u de tweede afrit (linksaf) en rijdt u de Oudenrijnseweg op. Volg de bruine borden ‘Castellum’. Aan het einde van de Oudenrijnseweg slaat u linksaf de Langerakbaan op. Neem bij de rotonde de tweede afslag (‘Het Zand’). Bij de volgende rotonde slaat u linksaf (derde afslag), hier ziet u de ingang van Castellum. Het parkeerterrein vindt u meteen links na de rotonde, aan de toegangsweg Het Zand.
Castellum Hoge Woerd ligt in een woonwijk en daarom willen wij u vragen om de parkeerplaatsen voor de bewoners te respecteren en te parkeren in de aangegeven vakken en goed op fietsers en wandelaars te letten. Let op: er wordt streng gecontroleerd op fout parkeren. Niet parkeren in de parkeervakken kan u een boete opleveren.

Vanuit Amsterdam:
Vanuit Amsterdam neemt u de A2 richting Utrecht. U verlaat de A2 bij afrit 6 ‘Maarssen’. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf richting ‘Vleuten’ (Haarrijnse Rading). Volg vanaf hier de bewegwijzering naar ‘Castellum’ (bruine borden). U rijdt de Haarrijnse Rading voor 2,5 kilometer af, rijdt onder het spoor door en slaat linksaf bij de verkeerslichten. Bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf (Parkzichtlaan) en blijft u deze weg volgen tot de rotonde. Hier neemt u de tweede afslag. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag (rechtsaf), hier ziet u de ingang van Castellum. Het parkeerterrein vindt u meteen links na de rotonde, aan de toegangsweg Het Zand.
Castellum Hoge Woerd ligt in een woonwijk en daarom willen wij u vragen om de parkeerplaatsen voor de bewoners te respecteren en te parkeren in de aangegeven vakken en goed op fietsers en wandelaars te letten. Let op: er wordt streng gecontroleerd op fout parkeren. Niet parkeren in de parkeervakken kan u een boete opleveren.


terug naar boven