Uk&Puk Festival

Speciaal voor peuters en kleuters

Uk&Puk Festival

Ga je mee op avontuur?

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd presenteren op zaterdag 29 en zondag 30 april de vijfde editie van het leukste peuter en kleuter theaterfestival van Utrecht en omstreken. Bij Uk&Puk festival zie je het tofste theater en dolle dansvoorstellingen. En ook daaromheen is veel leuks te beleven. Dus spring op je (loop)fiets en stap in de magische wereld van Uk&Puk. Jij komt toch ook? 
Benieuwd naar het Uk&Puk programma in Theater Kikker? Bekijk het programma. 

Bekijk het programma bij Kikker

Extra in de foyer: Het Pieterpeuterpad

Het Pieterpeuterpad heeft geen begin en einde. Het gaat maar door en je passeert heel veel landschappen. Soms is het glad en koud, ’t lijkt wel sneeuw; voel maar met je tenen. Even later kom je bij de zee. Ga je schelpjes zoeken? Wat kriebelt daar zo aan je voeten? Is dat gras? Dit pad is om te voelen en te kijken. Dus schoenen uit…

Extra in de foyer: Het Pieterpeuterpad
Extra in de foyer: Het Pieterpeuterpad

Extra bij Steede Hoge Woerd

De schapen van Steede Hoge Woerd krijgen het warm. Nu het voorjaar begint mogen ze hun warme, wollen vacht uitdoen. De scheerders komen de schapen op zondag 30 april scheren en jij bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Maak kennis met de lammetjes, laat je haren invlechten of laat je schminken en kijk hoe de schapen geschoren worden. En moet jouw baard nodig geschoren worden? Een reizende barbier scheert de baard van je vader. 

Meer info
Extra bij Steede Hoge Woerd
Extra bij Steede Hoge Woerd

Programma in Podium Hoge Woerd

Geen toekomstige voorstellingen gevonden.