Vacature Stage Marketing & Publiciteit

Ben je fan van theater en wil je meewerken aan de marketing en publiciteit van uiteenlopende voorstellingen van onze theaters in Utrecht? Ben je nieuwsgierig, actief en sociaal? Dan komen we graag met je in contact voor een

Stage Marketing & Publiciteit
bij Podium Hoge Woerd

Bij ons loop je stage bij twee theaters tegelijkertijd, je maakt deel uit van een superleuk team en je kunt ook nog eens prachtige voorstellingen zien.   
Spreekt je dit aan? Neem dan contact op via 030 – 231 9666 of stuur een e-mail met je motivatie naar vacature@theaterkikker.nl.

Wat ga je doen?    
Je werkt mee aan de promotie van voorstellingen, bijvoorbeeld via social media, websites, nieuwsbrieven, affiches en flyers. Je denkt mee over aanvullende acties en randprogramma voor het aantrekken van publiek. Je helpt mee in het bedenken en ontwikkelen van corporate en kaartverkoopcampagnes en natuurlijk draag je ook bij aan allerlei voorkomende werkzaamheden.

We bieden:

  • Elke stageperiode vanaf september 2024 is bespreekbaar.
  • Een stagevergoeding gebaseerd op gemiddeld 32 uur per week.
  • Samenwerken in een leuk team en sfeervolle werkomgeving.
  • Gratis voorstellingsbezoek.

Over ons

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd zijn de twee theaters van Stichting Theater Kikker in Utrecht stad en Leidsche Rijn. Samen bieden we theatermakers de ruimte voor ontwikkeling en presentatie van hun voorstellingen: vooruitstrevend, soms rafelig theater, toneel, dans, performance, muziek, cabaret en jeugdvoorstellingen. Voorstellingen die bij onze bezoekers iets teweegbrengen. Meer informatie vind je op www.theaterkikker.nl en www.podiumhogewoerd.nl.

Ben je enthousiast?    
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief. Deze kun je e-mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Stage Marketing & Publiciteit’.