We Are Public en Podiumpas

Alle informatie over het bezoeken van een voorstelling met een We Are Public-pas of Podiumpas.

Reserveren met een We Are Public of Podiumpas

Met je pas kan je per e-mail via kassa@podiumhogewoerd.nl of telefonisch kaarten reserveren. De kassa is telefonisch bereikbaar op 030-7210933 van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00u. Reserveren voor voorstellingen in het weekend kan tot vrijdag 17.00u. 
Reserveer je met een Podiumpas? Dat kan vanaf 30 dagen voorafgaand aan voorstellingen.

Per bezoeker noteren we graag de naam, het e-mailadres en het nummer van de pas. De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus 1 ticket reserveren. 

Op vertoon van je pas haal je jouw ticket af op de avond van de voorstelling. Dit kan vanaf een uur voor aanvang voorstelling. We vragen je ruim op tijd te komen, om rijen aan de kassa te voorkomen. 

Spontaan theaterbezoek

Op de avond van de voorstelling kan je ook gewoon langskomen met jouw pas. Op vertoon van jouw pas “koop” je dan een ticket aan de kassa wanneer er nog plaats is. 

Spontaan theaterbezoek
Spontaan theaterbezoek
Foto: Han Ernest

Kaarten voor je gezelschap bestellen

Neem je bezoekers mee die geen pas bezitten? Losse tickets kun je eenvoudig online bestellen. 
Of geef dit aan bij het reserveren van je eigen ticket aan de kassa. Onze kassamedewerker kan de tickets dan direct reserveren, zodat je in de theaterzaal naast elkaar kan zitten. 

Verhinderd? Meld je af!

Heb je met je pas gereserveerd en ben je verhinderd? Meld je dan even af zodat jouw ticket beschikbaar komt voor iemand anders. 

Afmelden kan telefonisch via 030-7210933 of per mail via kassa@podiumhogewoerd.nl.  
In het weekend afmelden kan alleen vanaf één uur voorafgaand aan de voorstelling via 030-7210932.

Agenda