Dans

Dominique x REDO ft. Binkbeats

DansDonderdag: A NEW DAWN

Language No Problem
Tickets
A NEW DAWN

Je opent je ogen. Een nieuwe, frisse dag staat klaar. Een dag met oneindig veel mogelijkheden. Of niet. Beslis jij eigenlijk zelf wel wat je wilt en doet?

A New Dawn is een dynamische multidisciplinaire show met telkens wisselende elementen.

Zoals elke nieuwe dag, ontwikkelt elke voorstelling van Redo en Domniq zich op haar eigen, unieke manier. Eén ding hebben ze gemeen: de meest innovatieve musici en (break)dansers van het moment.

A New Dawn wordt aangevoerd door breakdancer REDO (Winnaar De Zwaan), percussionist DOMNIQ (Winnaar Nederlandse Muziekprijs), regisseur Peter Leung en visual designer Noralie. Ze werken samen met dansers Camilla Bundel en Ozziop, met nieuwe muziek van de Amerikaanse producers Kaitlyn Aurelia Smith, Deantoni Parks en Hanna Bennen. Laat je meeslepen naar een glorieuze, nieuwe morgen!

REDO is komend seizoen te zien als host van Project Dans op NPO1.

Inleiding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de voorstelling UNBREAKABLE? Wil je horen over de achtergronden, drijfveren en geschiedenis van Lloyds Company? Kom naar de inleiding, waar we je meenemen in de achtergrond van de voorstelling. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Tickets en tijden

Datum do 27 februari Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum do 27 februari - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

DansDonderdag

De achterban van de DansDonderdag groeit hard. Elke maand vult de zaal zich opnieuw met meer dansliefhebbers. Verwacht een uiteenlopende selectie van bijzondere, indrukwekkende, spraakmakende dansvoorstellingen met altijd een speciale inleiding.

DansDonderdag
DansDonderdag

Over REDO

Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met verschillende fysieke uitdagingen. Hij heeft een kortere rechterarm zonder ellebooggewricht en een totaal aan vijf vingers, twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linker. Hij mist zijn rechterheup, heeft een korter rechterbeen en loopt met behulp van een prothese. Ondanks deze complicaties heeft Redo nooit toegelaten dat dit zijn leven negatief zou beïnvloeden. In navolging van zijn dromen heeft Redo deelgenomen aan nationale en internationale competities, waarmee hij naam heeft gemaakt binnen de danswereld.

In april 2010 werd Redo onderdeel van de internationale breakdance crew: ILL-Abilities ™. ILL-Abilities is een all-star team dat bestaat uit 's werelds beste dansers, die allemaal een verschillende beperking hebben. Samen hebben ze diverse dansvoorstellingen geproduceerd wat leidde tot een 2013 Olivier Award-nominatie. In 2011 maakte Redo kennis met het vak spreken. Uitgenodigd voor TEDxWarwick 2016 ontving hij een geweldige staande ovatie na zijn TEDxTalk.

Credits

Dans: Redouan Ait Chitt, Camilla Bundel en Ozziop
Regie: Peter Leung
Percussionist: DOMNIQ

Visual designer: Noralie
Website: https://www.iamredo.com/
 

Tickets en tijden

Datum do 27 februari Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum do 27 februari - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00