Jeugd, Dans, Muziektheater

Theater Artemis

DansDonderdag: Dansen is lekker ritmisch bewegen op muziek

Geweest Over de maker(s)
Dansen is lekker ritmisch bewegen op muziek

Let op: deze voorstelling is wegens omstandigheden geannuleerd. Heb je tickets? Dan ontvang je zo snel mogelijk bericht via e-mail.

Een dansvoorstelling waarvoor we ons een beetje schamen.

Met een cast van louter 40-plussers waagt Theater Artemis zich voor het eerst aan een dansvoorstelling. Een hachelijke onderneming. Zeker voor deze jonge doelgroep. We zullen ons dan ook zo veel mogelijk proberen in te houden. Dat zal niet makkelijk zijn. Opgezweept door de aanstekelijke beats van Toben Piel (Les Trucs), aangevuurd door een flitsend lichtplan en in swingende outfits zullen we erg ons best moeten doen. Een stiekem danspasje is toch snel gemaakt. Maar we weten het: we stinken, we bewegen onhandig en we zijn ook zeker niet sexy! Daarom beloven wij plechtig: er zal niet gedanst worden. Erewoord.

Regisseur Jetse Batelaan houdt ervan om het theater en de mensen die zich daar verzamelen onder de loep te nemen. Zie een puber maar eens mee te krijgen naar het theater. Ze voelen zich de les gelezen, verveeld of in verlegenheid gebracht door de mensen, meestal de volwassen, om zich heen. Maar zijn respect voor hen is groot en dat is wat Jetse drijft in zijn theater.

Let op: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscopische licht-effecten.

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling verzorgen De Dansers een speciale inleiding. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Meer over DansDonderdag

Quotes

"Een voltreffer."

Trouw

"Zo hilarisch dat de zaal plat gaat."

Pzazz

"Het ultieme plezier van de dansvloer."

Theaterkrant

Credits

Website: www.artemis.nl

Regie: Jetse Batelaan
Spel: Elias De Bruyne, Tjebbe Roelofs en Esther Snelder

Muziek: Toben Piel
Decorontwerp: Jetse Batelaan en Eva Koopmans
Kostuums: Liesbet Swings
Dramaturgie: Marcus Dros en Anna Wagner