Dans

Korzo Producties

DansDonderdag: DansClick 26

Nieuwe Namen, Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
DansClick 26

DansClick: al 20 jaar springplank voor jong talent in nationale tour met winnaars BNG Bank Dansprijs.

DansClick is een nationale tour van de spannendste namen in de danswereld. Sinds 2013 krijgen de winnaars van de BNG Bank Dansprijs een DansClick tour. De winnaar van de BNG Bank Dansprijs 2023 wordt binnenkort bekendgemaakt. Naast de winnaar van de BNG Bank Dansprijs presenteert Korzo tijdens de voorstelling DansClick ook haar eigen huismaker Tú Hoang. 

Het resultaat van vierjarige samenwerking tussen de jonge choreografen Tú Hoang en Hiro Murata: dansvoorstelling False Memories onderzoekt de complexiteit van de menselijke psyche door het perspectief van twee individuen die verbonden zijn door een diepe band. Op een abstracte manier wordt het gevoel weergegeven dat ze een eenheid zijn in hun eigen spirituele wereld, of ze nou fysiek samen zijn of niet.

Inleiding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over DansClick? Wil je horen over de achtergronden, drijfveren en geschiedenis van de makers? Kom naar de inleiding, waar we je meenemen in de achtergrond van de voorstelling. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd. 

Tickets en tijden

Datum do 12 december Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 12 december - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Trailer

Over Korzo

Korzo in Den Haag is een ontwikkelplek waar mensen van over de hele wereld samenkomen. Vanuit diverse kunstdisciplines en met een open blik worden de projecten en makers in een (inter-)nationale context geplaatst en in dialoog gebracht met het publiek.

Meer over Korzo

Over de BNG Dansprijs

De BNG Bank Dansprijs wordt jaarlijks door het BNG Cultuurfonds uitgereikt met als doel jong Nederlands talent te stimuleren bij het realiseren van hun producties en getalenteerde choreografen met nationale en zelfs internationale potentie een belangrijke stap voorwaarts te bieden in hun carrière. Dit doet het fonds in samenwerking met danshuis Korzo die de tournee van DansClick produceert.

DansDonderdag

De achterban van de DansDonderdag groeit hard. Elke maand vult de zaal zich opnieuw met meer dansliefhebbers. Verwacht een uiteenlopende selectie van bijzondere, indrukwekkende, spraakmakende dansvoorstellingen met altijd een speciale inleiding.  

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Bekijk de DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters.

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Choreografie en dans: Tú Hoang and Hiro Murata 
Lichtontwerp: Grace Morales Susa 

Original Music: David Granstrom en Flxk1 & DB1 
Met dank aan: Marjolein Peters, Conny Janssen Danst, James Sutherland

Datum do 12 december Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 12 december - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00