Dans

Holland Dance

DansDonderdag: Holland Dance, talent on the move

Nieuwe Namen, Language No Problem
Tickets
Holland Dance, talent on the move

De virtuoze en veelzijdige talenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling, maak kennis met de sterren van morgen.

De volgende generatie danstalenten, vol explosiviteit en een ongekend hoog niveau aan energie, dat is de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met de sterren van morgen.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium. Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, toont een uniek programma. Hun jeugdige flexibiliteit vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken - afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten. Dit nieuwe werk is vaak speciaal voor de dansers van Codarts en voor deze tournee gecreëerd. Dit belooft een avond vol passie en enthousiasme te worden!

Tickets en tijden

Datum do 13 maart Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum do 13 maart - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Inleiding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de voorstelling? Wil je horen over de achtergronden, drijfveren en geschiedenis van de makers? Kom naar de inleiding, waar we je meenemen in de achtergrond van de voorstelling. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters.

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Cast: Codarts Dance Company

Fotograaf: Arash Nikkhah-Teade