Dans

De Dansers

DansDonderdag: Hush

Uit eigen stad, Language No Problem
Geweest Over de maker(s)
Hush

De Dansers staan voor elkaar klaar en steunen elkaar. Ze zoeken troost in dans en muzikaliteit met ritmes waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing.

Een hand op je schouder, een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat. Of een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. De dansers en muzikanten van De Dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, helpt het om er niet alleen voor te staan.

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake vindt elkaar opnieuw: in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers leeft. 

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling is er een speciale inleiding. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Meer DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Credits

Website: www.dedansers.com
Concept: Guy Corneille, Josephine van Rheenen
Choreografie: Josephine van Rheenen, i.s.m. spelers
LIVE muziek en dans: Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt
Decor- en lichtontwerp: Timme Afschrift
Kostuums: Carlijn Petermeijer

 

Techniek: Chieljan van der Hoek
Productie: Danae Bos
Zakelijke Leiding: Miriam Gilissen
Marketing en publiciteit: Lizzy Schreijer
Educatie: Sanne Wichman
Acquisitie: Frontaal Theaterbureau