Specials, Dans, Circus, Specials

Michael Zandl

DansDonderdag: Janus

Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Janus

Een bizarre, magische en grappige circus-thriller van wereldklasse, met één specifiek ingrediënt: hoeden.

Een tafel, een stoel, een kast, geen uitgang. De wereld van deze man lijkt eenvoudig. Uiteraard gelden hier andere regels, maar die kun je alleen weten als je al ergens anders bent geweest. Hij was nooit ergens anders. Terwijl hij de realiteit van zijn leven in twijfel begint te trekken, wordt duidelijk dat een onzichtbare kracht een verraderlijk spelletje met hem speelt. Wie uiteindelijk de touwtjes in handen heeft, verbaast hem zelf.

‘JANUS’ is een voorstelling die totaal anders is dan wat we gewend zijn. Zonder woorden en vol verrassingen laat hij zijn publiek overdonderd achter. Een bizarre, grappige en psychologische circus-thriller van wereldklasse met magie en heel veel hoeden.

Tickets en tijden

Datum do 11 mei Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum do 11 mei - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Michael Zandl

Tijdens zijn studie Landbouwwetenschappen in Wenen zette Michael zijn eerste stappen op het podium en creëerde hij zijn eerste show samen met een hopeloos optimistische groep circusmensen met nauwelijks podiumervaring.

Nadat hij zijn studie had afgerond en de moed had verzameld om een ​​sprong in het diepe te maken, deed hij auditie en werd hij aangenomen bij Codarts Circus Arts in Rotterdam. Zijn afstudeer-act werd bekroond met meerdere prijzen, zoals de Marc Jonkers Prijs, en werd ook uitgenodigd op Young Stage Festival, een van Europa's grootste circusfestivals. Direct na schooltijd had hij de eer om in veel grote gezelschappen te werken, zoals Scapino Ballet Rotterdam.

In 2017 begon hij zijn al lang bestaande ambitie om een ​​solo-optreden te creëren in daden om te zetten. Gewapend met een auto en wat geld, investeerde hij alles in het maken van het stuk JANUS. Dit werk is een combinatie van fysiek vertellen, illusietheater en objectmanipulatie: een uitbeelding van wat hij het liefste doet in circus. ‘JANUS’ bleek een groot succes en toert nog steeds door heel Europa.

Meer over Michael Zandl

Credits

Website: www.michaelzandl.com
Artiest: Michael Zandl

Special FX: Tom Henden
Regie: Matthias Romir