Jeugd

Productiehuis Meer Opslag

Mee met de dierenambulance 6+

Nieuwe Namen
Geweest Over de maker(s)
Mee met de dierenambulance 6+

Ga mee met de dierenambulance, een voorstelling naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak.

Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley, vrijwilligers van de dierenambulance, er achteraan om ze te redden. 

Een vrolijke, avontuurlijke voorstelling vol bijzondere weetjes over eigenaardigheden van dieren én mensen. Spannend, ontroerend en soms zelfs heel erg grappig. Deze dierenverhalen zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd! De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Randprogramma: De Poppendokter

Na afloop van de voorstelling is er een poppendokter aanwezig. Neem je knuffel mee en laat de dokter controleren of je knuffel gezond is of misschien een pleister of verbandje nodig heeft. 

Meer weten over de spelers? Lees het magazine artikel
Randprogramma: De Poppendokter
Randprogramma: De Poppendokter
Moon Saris

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

 

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Website: www.opslagvoorcacao.nl
Regie & script: Henk de Reus 
Spel: Maria Marbus en Peter Boven 
Vormgeving: Louise Caspers 
Kostuum: Doriene van der Wijst 

Educatie: Jolan van de Waeter 
Creatief producent: Annemieke Zwierenga 
Illustratie: Martijn van der Linden 
Grafisch ontwerp: Studio Vrijdag