Cabaret

n00b

n00b speelt n00b

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
n00b speelt n00b

Een avond over het zijn van een n00b: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Het duo n00b, Laura Bakker en Isabelle Kafando, won vorig jaar het Amsterdams Kleinkunst Festival en ze namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. ‘n00b speelt n00b’ gaat over het zijn van een n00b.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld: een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Tickets en tijden

Datum do 26 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
Datum do 26 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over n00b

Laura Bakker (Amsterdam, 1996) en Isabelle Kafando (Haarlem, 1999) leerden elkaar kennen bij Theaterhuis DOX. Er was direct een klik. In 2016 werden ze samen aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie, ‘a dream coming true’. In het tweede jaar van de Toneelschool begonnen ze met n00b. Nu ze afgestudeerd zijn, willen ze met n00b de wereld veroveren. Hun passie voor muziek, humor en actuele thema’s behapbaar maken heeft ze bij elkaar gebracht en dat laten ze nooit meer gaan.

Meer over n00b

Credits

Website: www.n00bofficial.nl
Met: Laura Bakker en Isabelle Kafando
Tekst: Laura Bakker en Isabelle Kafando

Regie: Peter van de Witte
Producent: More Theater Producties
Tourneeplanning: Senf Theaterpartners