Muziek

Lucas Hamming

Niets te melden

Nieuwe Namen
Tickets
Niets te melden

Alleen, met een gitaar, zonder band, in het theater.

Singer-songwriter Lucas Hamming wil het even anders aanpakken. Even geen rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel-spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal, dat is genoeg. Dan is er even écht tijd en ruimte om iets te vertellen. Om zich tot zijn publiek te richten en het woord te nemen. Dan hebben de mensen in de zaal even écht de gelegenheid om te luisteren. Om de woorden van Lucas langzaam op te nemen, te overdenken, in te laten werken.

Te vaak nemen mensen maar gewoon de aandacht en schreeuwen ze het hardst, willen ze dat iedereen ze hoort en hebben ze vervolgens niets te melden. Dat moet anders: integer, gemeend en met een boodschap.
Alleen… Heeft Lucas wel iets te vertellen?

Tickets en tijden

Datum za 03 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
Datum za 03 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits