Dans

Denden Karadeniz / Zero Dance Theatre

DansDonderdag: Oasis

Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Oasis

In een wereld waarin verdeeldheid en individualisme toeneemt, nodigt ‘Oasis’ uit tot zelfreflectie: waar vinden we rust en kunnen we onszelf zijn?

Een belangrijke vraag, want vrij jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen uiten lijkt steeds lastiger te worden in deze tijd. In een wereld waarin we voortdurend in contact staan met elkaar, lijken verdeeldheid en individualisme alleen maar toe te nemen. Elk mens is anders, maar we willen allemaal onszelf kunnen zijn. 

Ontdek de zoektocht naar jouw innerlijke rust en authenticiteit in de dansvoorstelling Oasis. Een meeslepende ervaring die essentiële vragen stelt in onze tijd van groeiende sociale complexiteit. Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Een unieke samenstelling van diverse dansstijlen en achtergronden, die samenkomen in zeer fysieke choreografieën.

Inleiding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de voorstelling Oasis? Wil je horen over de achtergronden, drijfveren en geschiedenis van Zero Dance Theatre? Kom naar de inleiding, waar we je meenemen in de achtergrond van de voorstelling. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Tickets en tijden

Datum do 14 november Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum do 14 november - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

DansDonderdag

De achterban van de DansDonderdag groeit hard. Elke maand vult de zaal zich opnieuw met meer dansliefhebbers. Verwacht een uiteenlopende selectie van bijzondere, indrukwekkende, spraakmakende dansvoorstellingen met altijd een speciale inleiding.  

Meer DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Over Zero Dance Theatre

Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Urban contemporary dans is een unieke mix van diverse dansstijlen en dansachtergronden, die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom.

Meer over Zero Dance Theatre

Credits

Dans: Denden Karadeniz & Zero Dance Theatre