Dans

Denden Karadeniz & Zero Dance Theatre

DansDonderdag: Past Present Zero

Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Past Present Zero

Bekend van The Ultimate Dance Battle, zet urban en breakdancer Denden een eigenzinnige mix van dansstijlen neer.

‘Past Present Zero’ is een samensmelting van vernieuwend werk en intieme arrangementen. De voorstelling is geïnspireerd door het verleden, heden en de toekomst. Hoe beïnvloedt het verleden onze keuzes van vandaag en morgen? Op een abstracte en eigenzinnige manier vertalen de dansers van Zero Dance Theatre dit in een pure vorm van urban contemporary dans.

Urban contemporary is een samensmelting van moderne technieken met een urban dynamiek. ‘Urban’ is een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen die oorspronkelijk van de straat komen, zoals breakdance, hiphop, house, locking en popping.

Tickets en tijden

Datum do 15 december Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum do 15 december - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling is er een speciale inleiding. Dit seizoen worden de inleidingen verzorgt door dramaturg, regisseur en adviseur Vincent Wijlhuizen. 
De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Over Vincent Wijlhuizen
Vincent Wijlhuizen studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds die tijd werkt hij als dramaturg, regisseur en adviseur aan dans, theater, cabaret en opera. Op dit moment is hij ook nog artistiek directeur van What You See Festival in Utrecht. Door de inleidingen hoopt Vincent dat je met een nieuwe bril naar de verschillende voorstellingen gaat kijken en misschien ook wel naar de wereld om je heen.

Meer DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Over Zero Dance Theatre

Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Urban contemporary dans is een unieke mix van diverse dansstijlen en dansachtergronden, die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom.

Meer over Zero Dance Theatre

Credits

Website: www.zerodancetheatre.com 
Artistiek leider/choreograaf: Denden Karadeniz 
Eerste cast: Romee van de Meent, Lars de Vos, Cheroney Pelupessy, Elsa Dobrynina Becks, Denden Karadeniz 
Tweede cast: Melissa Damayanti, Stasy Terehhova, Rolf Kuijpers, Noor Jayani, Thersa Bergmann