Jeugd, Muziektheater

Gaudeamus presenteert: Perforator

Gaudeamus presenteert in Podium: Performania 5+

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Performania 5+

Een bonte verzameling van zelfgebouwde instrumenten komt tot leven.

Een bonte verzameling van zelfgebouwde instrumenten komt tot leven in de familievoorstelling Performania door het duo Perforator, van hoboïst Marlies van Gangelen en klankuitvinder Akim Moiseenkov. Een handschoen bezingt het leven, oren op wielen scheuren over het podium als de hobo speelt en buitenaardse klanken klinken vanuit een ballon die door het publiek wordt overgegooid.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 07 mei
Tijd 15:00u
Locatie
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 07 mei
Tijd 15:00u
Locatie
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Gaudeamus

Nieuwe muziek voor nieuwsgierige oren: dat is Gaudeamus, de organisatie die al sinds 1945 concerten en festivals organiseert met jonge componisten en aanstormende musici. Twee keer per jaar presenteren Gaudeamus en Podium Hoge Woerd muziek die je even helemaal anders laat luisteren - én kijken.

Meer over Gaudeamus