Dans

Holland Dance Festival

DansDonderdag: Talent On The Move

Nieuwe Namen, Language No Problem
Verplaatst Over de maker(s)
Talent On The Move

Bewonder de danssterren van morgen. Een programma vol hoogtepunten, nieuw werk en bestaand repertoire van internationale topchoreografen.

Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste, dat de hedendaagse dans te bieden heeft. Er komen solo’s en duetten voorbij maar ook groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen en nieuwe choreografieën van aanstormende talenten, die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten; elk jaar weer, maar elk jaar anders!

‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en biedt jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring op te doen.

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling is er een speciale inleiding. Deze inleiding wordt gegeven door onze programmeur Marjan van Huystee. 
De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

 

Meer DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Codarts Rotterdam

Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld.

Talent On The Move

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam.
Met ‘Talent On The Move’ bieden ze de dansers een landelijk podium en kunnen ze uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien.

Credits

Website: www.holland-dance.com
Fotograaf: Sjoerd Derin

Cast: Codarts Dance Company
Producent: Holland Dance Festival