Theater

Theaterschool Utrecht jongerengroep

Theater voor Keti Koti: De Enkelingen

Gratis
Theater voor Keti Koti: De Enkelingen

Een Ode aan het individu

Een krachtige en aangrijpende voorstelling ter ere van Keti Koti.

Met een mix van muziek, beweging en persoonlijke verhalen, verkennen 12 jongeren van Theaterschool Utrecht het thema rebellie. Geïnspireerd door het lied "De Enkeling" van Jules de Korte, brengen deze jonge performers hun eigen gevoelens en houdingen ten opzichte van Keti Koti tot leven.

Hoe sta je op als je de enige bent? Mag je rebelleren of moet je je mond houden en normaal doen? Mag je trots zijn als je rebelleert?

Kom en laat je meevoeren door de oprechte en rauwe energie van deze jongeren terwijl ze ons meenemen op hun ontdekkingsreis rondom Keti Koti.

Voor deze voorstelling heeft u geen ticket nodig, maar er is een beperkt aan plaatsen in de zaal, dus wees op tijd om verzekerd te zijn van een plekje. 

Over de makers

Theaterschool Utrecht geeft iedereen de kans om theater te maken in een professionele omgeving en is er voor, van en met de stad. Theaterschool Utrecht verleidt jong en oud om zichzelf te ontdekken en zich te ontwikkelen door bezig te zijn met theater. Voor de een is dat ontdekken hoe je plezier kan halen uit theater en voor de ander is dat het ontwikkelen van talent.

Over de makers
Over de makers

Credits

Regie: Raygin Fullinck
Spel: de jongerengroep van Theaterschool Utrecht
Tekst: Flora Kenza Nacer
Fotograaf: Wessel Spoelder

Componist: Jin Hoogerwerf
Website: theaterschoolutrecht.nl