Cabaret

Thjum Arts

Tijdloos Genot

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Tijdloos Genot

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.

Thjum Arts is de winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs bij het Cabaretfestival Cameretten.
“Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

Tickets en tijden

Datum za 06 mei
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,25 tot € 16,50
Tickets
Datum za 06 mei
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,25 tot € 16,50

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Thjum Arts

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van zijn school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdam Studenten Cabaret festival en daar de Jury- én Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Meer over Thjum Arts

Credits

Website: www.thjum.nl