Dans

Jakop Ahlbom Company

DansDonderdag: Unseen

Language No Problem
Geweest Over de maker(s)
Unseen

Een melancholisch liefdesdrama in de unieke poëtische, fysieke en humorvolle stijl van de makers van ‘Lebensraum’, ‘Horror’ en ‘SYZYGY’.

Een melancholisch liefdesdrama van een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden en een gefrustreerde echtgenoot die zich eenzaam voelt. De komst van een stille inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

‘Unseen’ is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Jakop Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere ‘Lebensraum’ is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

Jakop Ahlbom Company stond eerder bij Podium Hoge Woerd met de voorstellingen ‘Horror’ en ‘Lebensraum’.

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand een speciale inleiding van De Dansers. De inleiding vindt plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. De inleiding wordt gehouden voorafgaand aan de voorstelling. Voor de inleiding halen we je 5 minuten voor aanvang op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Meer DansDonderdag

"In ‘Unseen’ laat theatermaker Jakop Ahlbom een inbreker de relatie opschudden van een stel dat elkaar naar het leven staat. Dit gebeurt met zwijgende scènes in zijn kenmerkende mix van dans en illusies."

NRC Handelsblad

Jakop Ahlbom Company Podcast

Om je optimaal voor te bereiden op deze voorstelling kunnen we al een en ander met je delen. Zo kun je hier een gesprek luisteren, een podcast, met de drie spelers: Jakop Ahlbom, Silke Hundermark en Reinier Schimmel.

Beluister de podcast

Credits

Website: www.jakopahlbom.nl 
Regie: Jakop Ahlbom
Dramaturgie: Judith Wendel
Spel: Jakop Ahlbom, Reinier Schimmel en Silke Hundertmark
 

Geluidsontwerp: Wim Conradi
Decorontwerp: Douwe Hipma en Marlies Schot
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Kostuumontwerp: Esmée Thomassen