Kaartverkoop

Tickets kunnen worden gekocht via deze website. De kassa van Podium Hoge Woerd is  telefonisch bereikbaar op 030-7210933 van dinsdag t/m vrijdag van 13.00u t/m 17.00u en per e-mail op kassa@podiumhogewoerd.nl.

Heeft u vragen over de ticketregeling bij geannuleerde of verplaatste voorstellingen?
Kijk dan bij Veelgestelde vragen voor het laatste nieuws of neem contact op met onze kassa
via e-mail

Online tickets kopen
Een account aanmaken
Als u voor het eerst tickets koopt via deze website, vragen we u om al uw gegevens in te vullen. Daarna heeft u genoeg aan uw e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden daar automatisch aan gekoppeld.

Betalen
Betalen kan met iDeal, PodiumCadeauKaart of creditcard (Mastercard / Visa / American Express).

Creditcard
Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden ook geen andere kosten in rekening gebracht.

PodiumCadeauKaart
Bij het betalen van uw tickets kiest u ‘Online giftcard’. Als u op de knop ‘Bevestig’ heeft gedrukt, komt u automatisch in het betalingssysteem. Hier kunt u kiezen voor PodiumCadeauKaart. U vult vervolgens uw kaartnummer en pincode (op de achterzijde van uw kaart) in en uw kaarten worden betaald met uw cadeautegoed.
Heeft u een cadeaukaart van Podium Hoge Woerd zelf? Deze code kunt u al invoeren bij het kiezen van uw betaalmethode, bij ‘Gebruik waardebon’.

Tickets
Van uw aankoop krijgt u per e-mail een bevestiging, met een link naar de e-tickets of Wallet-tickets. E-tickets kunnen thuis worden geprint. Ook is het mogelijk om uw tickets te downloaden in de Wallet app op uw smartphone. De geprinte tickets of de tickets in uw Wallet app worden gescand bij de ingang van Castellum Hoge Woerd.

Cadeaubon
Een voorstelling bij Podium Hoge Woerd cadeau doen? Dat kan met onze digitale cadeaubon. Koop hier uw cadeaubon, print deze uit en geef de bon cadeau.
Ook de PodiumCadeauKaart wordt geaccepteerd bij Podium Hoge Woerd. De PodiumCadeauKaart is niet te koop in Castellum Hoge Woerd.
Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.podiumcadeaukaart.nl.
De PodiumCadeauKaart kan online of aan de kassa worden ingewisseld.

Kortingen
De meeste voorstellingen in Podium Hoge Woerd kunnen op vertoon van een collegekaart, U-pas of legitimatie met korting bezocht worden door:
– Jongeren t/m 18 jaar
– Studenten
– U-Pas houders

De kortingsprijs staat vermeld bij de voorstelling op deze website.
Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole moet de kortingspas (collegekaart / legitimatie / U-pas / Bibliotheekpas) kunnen worden getoond.

Groepskorting
Bij de meeste jeugd- en familievoorstellingen geldt een groepskorting vanaf 6 personen (mits de tickets gelijktijdig worden aangeschaft). Voor overige voorstellingen is groepskorting mogelijk vanaf 10 personen. Deze groepskaarten zijn via onze website te koop. Wilt u kaarten kopen voor een groep bestaande uit meer dan 30 personen? Neem dan contact met ons op via kassa@podiumhogewoerd.nl.

Annuleringsregeling
Voelt u zich niet lekker en besluit u niet naar de voorstelling te gaan waar u een kaartje voor heeft gekocht? Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om uw ticket kosteloos om te ruilen voor een tegoedbon. Dit kunt u doen door te mailen naar kassa@podiumhogewoerd.nl of door te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).
Het tegoed kan worden gebruikt bij een aankoop aan de kassa of telefonisch. Het tegoed blijft één jaar geldig.

Bezoekersvoorwaarden
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden.

Disclaimer & Privacy
Lees hier onze disclaimer en privacy-voorwaarden.


terug naar boven