Kaartverkoop

Tickets kunnen worden gekocht via deze website en aan de kassa van Podium Hoge Woerd. De kassa van Podium Hoge Woerd is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Tevens is de kassa telefonisch bereikbaar op 030-7210933 van dinsdag t/m vrijdag van 13.00u t/m 17.00u en per e-mail op kassa@podiumhogewoerd.nl.

Op deze website staan de voorverkoopprijzen vermeld, met en zonder korting. Op de dag van de voorstelling zijn de tickets aan de kassa vaak € 2,- duurder. Let op: bij de kassa accepteren wij geen cash geld. Er kan alleen worden gepind.

Download hier de folder met het volledige overzicht van de voorstellingen van seizoen 2019-2020 in PDF, of kijk op de pagina Voorstellingen.

Online tickets kopen
Een account aanmaken
Als u voor het eerst tickets koopt via deze website, vragen we u om al uw gegevens in te vullen. Daarna heeft u genoeg aan uw e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden daar automatisch aan gekoppeld.

Betalen
Betalen kan met iDeal, PodiumCadeauKaart of creditcard (Mastercard / Visa / American Express).

Creditcard
Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden ook geen andere kosten in rekening gebracht.

PodiumCadeauKaart
Bij het betalen van uw tickets kiest u ‘Online giftcard’. Als u op de knop ‘Bevestig’ heeft gedrukt, komt u automatisch in het betalingssysteem. Hier kunt u kiezen voor PodiumCadeauKaart. U vult vervolgens uw kaartnummer en pincode (op de achterzijde van uw kaart) in en uw kaarten worden betaald met uw cadeautegoed.

Van uw aankoop krijgt u per e-mail een bevestiging, met een link naar de e-tickets of Wallet-tickets. E-tickets kunnen thuis worden geprint of tot een kwartier voor aanvang worden afgehaald aan de kassa van Podium Hoge Woerd. Ook is het mogelijk om uw tickets te downloaden in de Wallet app op uw smartphone. De geprinte tickets of de tickets in uw Wallet app worden gescand aan de zaaldeur.

Kopen aan de kassa
De kassa van Podium Hoge Woerd is vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Tevens is de kassa telefonisch bereikbaar op 030-7210933 van dinsdag t/m vrijdag van 13.00u t/m 17.00u en per e-mail op kassa@podiumhogewoerd.nl.
Betalen aan de kassa kan alleen met pin of PodiumCadeauKaart.

Zaalplattegrond
In de zaal van Podium Hoge Woerd zijn de rijen en stoelen genummerd en heeft u een vaste zitplaats. Op uw kaartje, e-ticket of Wallet ticket staan het rij- en stoelnummer aangegeven. Ook de zaalingang (links of rechts) staat hierop aangegeven.
Bekijk hier de zaalplattegrond.

Cadeaubon
Een voorstelling bij Podium Hoge Woerd cadeau doen? Dat kan met onze digitale cadeaubon. Koop hier uw cadeaubon, print deze uit en geef de bon cadeau.
Ook de PodiumCadeauKaart wordt geaccepteerd bij Podium Hoge Woerd. De PodiumCadeauKaart is niet te koop in Castellum Hoge Woerd.
Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.podiumcadeaukaart.nl.
De PodiumCadeauKaart kan online of aan de kassa worden ingewisseld.

Annuleringsregeling
Tot uiterlijk drie werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor de dag van de voorstelling kunnen kaarten worden geretourneerd, uitsluitend via e-mail (kassa@podiumhogewoerd.nl).
Uw ticket wordt dan geblokkeerd en na aftrek van kosten (€ 2,- per ticket) wordt het resterende bedrag omgezet in een later te besteden tegoed op uw naam. Het tegoed kan worden gebruikt bij een aankoop aan de kassa of telefonisch. Het tegoed blijft één jaar geldig.

Bezoekersvoorwaarden
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden.

Disclaimer & Privacy
Lees hier onze disclaimer en privacy-voorwaarden.


terug naar boven