15-01-2024

Even voorstellen...Gavin Reijnders

Over zijn cabaretvoorstelling Glittermoe

Even voorstellen...Gavin Reijnders

“Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom!”

Op donderdag 1 februari staat er een nieuwe naam in onze zaal: Gavin Reijnders. In 2019 stond Gavin in de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij het programma ‘Ik Ga Stuk!'. Nu komt hij met zijn debuutvoorstelling Glittermoe naar onze zaal.

Stel jezelf even voor…

Hi ik ben Gavin Reijnders. Ik ben 26 jaar en woon in Rotterdam.  Ik maak liedjes met m’n ukelele. En vertel al mijn gênantste verhalen voor iedereen die een kaartje koopt…

 

Wat is jouw ritueel vlak voordat je het toneel op gaat? 

Ik strijk graag voor optredens, word ik rustig van. Soms neem ik zelfs extra schone was mee naar theaters. Ook doe ik vaak vlak voor dat ik op ga snel even de makarena. Het dansje… Om mezelf even eraan te herinneren om mezelf niet te serieus te nemen. 

Welk moment binnen je carrière wil je graag vergeten?

Tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival werd ik samen met de andere finalisten geïnterviewd door Dolf Jansen in het programma Spijkers met Koppen. Ik was mega nerveus en wist niet wat ik moest zeggen. Eindstand: ik heb het woord huppelkut drie keer gezegd op de radio. M’n oma was iets minder trots.

Welk moment zou je graag nog een keer willen herbeleven?

Ik heb een keer op Lowlands mogen spelen. Oké, het was in de allerkleinste tent van het hele festival. Maar de tent zat vol en ik zong een liedje met een meezingmoment. Toen ik op Lowlands een tent vol had die mijn gekke liedje meezong voelde ik me even heel cool. Gebeurt niet vaak dat ik me cool voel.

Wat is jouw ultieme droom in het theater?

Ik zou heel graag een keer een cabaretvoorstelling maken met een bigband. Blazers, strijkers en drums. Een groot feestje met allerlei genres muziek. Maar dan wel met mijn teksten!

Geen toekomstige voorstellingen gevonden.