Vacature kassavrijwilliger

Heb jij een hart voor theater en een paar vrije uurtjes per maand?
Kom dan als kassavrijwilliger werken bij Podium Hoge Woerd.

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd zijn de twee theaters van Stichting Theater Kikker in Utrecht stad en Leidsche Rijn. Samen bieden we theatermakers de ruimte voor ontwikkeling en presentatie van hun voorstellingen: vooruitstrevend, soms rafelig theater, toneel, dans, performance, muziek, cabaret en jeugdvoorstellingen. Voorstellingen die bij onze bezoekers iets teweegbrengen.

Wij willen dat ons team een afspiegeling is van de bewoners van Utrecht. Bij ons ben je welkom, ongeacht je genderidentiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever podium. Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je!

Voor Podium Hoge Woerd zijn we op zoek naar:

Kassavrijwilligers

+/- 4 keer per maand

Wij vragen:
Als kassavrijwilliger ben je het aanspreekpunt bij binnenkomst, je vindt het dan ook leuk om mensen te woord te staan. Je werkt nauwkeurig en van een rij voor je kassa ben jij niet snel onder de indruk. Een whizzkid hoef je zeker niet te zijn maar werken met een digitaal kassassysteem gaat jou, na een uitgebreide uitleg, goed af.
Je woont in de buurt en vindt het prima om ’s avonds of in het weekend je diensten te draaien. Dit zijn er ongeveer vier per maand.
Je werkt in een enthousiast team met andere vrijwilligers en een voorstellingsleider. Samen zorgen jullie er voor dat onze bezoekers een fijne theatervoorstelling hebben.

Wij beiden:
Wij bieden jou de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken. Daarnaast ga je mee met het jaarlijkse vrijwilligersuitje en krijg je een uniek kijkje achter een schermen van het theater.

Vind je het leuk om ook eens in het centrum te werken bij Theater Kikker? Dan kan dat natuurlijk ook.

Enthousiast?
Stuur dan een korte motivatie naar Naramata Kuitenbrouwer, vrijwilligerscoördinator via naramata.kuitenbrouwer@theaterkikker.nl.