Vacature online marketeer (m/v/x)

Zin in een nieuwe uitdaging in 2023?

Je houdt ervan als dingen anders zijn dan ‘gewoon’, kleurt het liefst buiten de lijntjes en denkt niet in hokjes. Herkenbaar? Maak je kenbaar. Dan werk jij binnenkort misschien wel in hartje Utrecht met uitzicht op de Dom. En ga je met creatieve blik op zoek naar publiek (in het breedste zin van het woord) voor Theater Kikker.

Want voor het marketingteam van Theater Kikker zijn we op korte termijn op zoek naar een avontuurlijke
(online) marketeer (m/v/x)
voor 28u per week

Onze nieuwe collega heeft het liefst allround kennis van on- en offline marketing, met de nadruk op online. Natuurlijk is het fijn als je eerder bij een theater of een theatergezelschap ervaring hebt opgedaan. Helemaal mooi als het programma van Theater Kikker je aanspreekt. Heb je buiten de theaterwereld ervaring opgedaan in (online) marketing? Dan zijn we ook nieuwsgierig naar je.

Wat ga je doen?
Je gaat ervoor zorgen dat al onze voorstellingen en projecten op aantrekkelijke wijze zichtbaar zijn in on- en offlinekanalen van onszelf en van anderen. Je werkt nauw samen met je (online) marketing & publiciteit collega’s en de programmeurs. Met jouw creatieve inbreng bereiken we verschillende publieksgroepen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in online marketing en publiciteit en zet deze in. Je voelt je snel thuis in onze systemen, zoals het CMS, mailinglijst, ticketsysteem en Google Analytics.

Wie ben jij?

 • (online) marketeer op medior niveau;
 • nieuwsgierig van aard;
 • affiniteit met theater;
 • goede schrijver;
 • een actieve en betrokken collega; 
 • je woont in of nabij Utrecht, of Utrecht is goed bereikbaar voor je.

Wat bieden we je?

 • een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen ideeën;
 • in een enthousiast klein team in hartje Utrecht;
 • gratis naar voorstellingen;
 • een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
 • mogelijk tijdelijke uitbreiding in uren per september 2023;
 • salaris volgens CAO Nederlandse Podia schaal 5, € 2230 – € 3125 bruto op fulltime basis (36 uur per week);
 • dienstverband op freelancebasis is bespreekbaar;

Wil je eerst meer weten?
Vraag gerust de uitgebreide taakomschrijving op, of app/bel/mail Alette Ahsmann, hoofd publiek (06-53186707, alette.ahsmann@theaterkikker.nl). 

Ben je enthousiast?
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van wat je kunt en wie je bent. Deze kun je tot 22 januari 2023 mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘online marketeer’.

Over ons
Utrecht is de stad van Theater Kikker | Podium Hoge Woerd. Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker beweegt zich op het terrein van eigentijds, vernieuwend theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe makers. Podium Hoge Woerd heeft een breder georiënteerd programma, waarin naast toneel en dans ook plaats is voor cabaret, kleinkunst en muziek. In beide theaters wordt ook jeugdtheater gepresenteerd en bieden we ruim plaats aan Utrechtse makers. 

Wij willen dat ons team een afspiegeling is van de bewoners van Utrecht. Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever podium. Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je! 

Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op theaterkikker.nl en podiumhogewoerd.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.