Vacature Voorstellingsleider

Heb jij een hart voor theater en geef je publiek en artiesten graag een onvergetelijke ervaring?
Kom dan als voorstellingsleider werken bij Podium Hoge Woerd.

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten/De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium.

In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers.
We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol kunnen spelen in de samenleving. Ook speciale producties op locatie horen daarbij. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we niet.

Voor Podium Hoge Woerd zijn we op zoek naar:

Voorstellingsleider

Aantal diensten per maand

Wat ga je doen?
 • Je bent verantwoordelijk voor een goed en veilig verloop van een voorstellingsavond in Podium Hoge Woerd samen met het team van vrijwillige publieksbegeleiders, aan wie je op de voorstellingsavond leidinggeeft.
• Je ziet erop toe en werkt er zelf ook aan mee dat publiek en artiesten gastvrij worden ontvangen, verzorgd en begeleid. Zo kan de voorstelling ontspannen en volgens planning verlopen. 
• Je wordt onderdeel van het team van 5 voorstellingsleiders, dat doorlopend samenwerkt aan de ontwikkeling van Podium Hoge Woerd. 

Jij 
• bent gastvrij en behulpzaam; 
• kunt goed samenwerken; 
• bent oplettend en communiceert duidelijk; 
• hebt enige ervaring met de werkwijze van een theater; 
• bent overtuigd van de verbindende rol van theaters. 

Wij 
Bieden een aanstelling op basis van een 0-uren jaarcontract. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 3 conform Cao Nederlandse Podia. We bieden gunstige aanvullende secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder (uiteraard) toegang tot alle voorstellingen van Podium Hoge Woerd en Theater Kikker. Je werkt een aantal diensten per maand; een dienst duurt 3 tot 6 uur. 

Podium Hoge Woerd en Theater Kikker willen zich verbinden met de omgeving, als theaters van en voor iedereen. Je bent welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten alsmede jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Ben je enthousiast? 
Dan ontvangen we graag uiterlijk zondag 13 augustus je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en overzicht van je ervaring. 
Deze kun je mailen naar vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Voorstellingsleider’. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 11 augustus en maandag 14 augustus. Wil je eerst meer weten? Voor vragen kun je contact opnemen met Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd, Marjan.vanHuystee@podiumhogewoerd.nl of bellen naar 06-51990042.